USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій їхав у темряві з вимкненими фарами

26 Січня 2023 17:42
У Луцьку водій в нетверезому стані пізно ввечері їхав з вимкненими фарами: патрульні притягнули його до відповідальності.

Днями на проспекті Відродження патрульні запинили Mercedes Vito, який в темну пору доби рухався без увімкненого ближнього світла фар. Під час спілкування з керманичем, поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, інформують у патрульній поліції Волині.

Чоловік визнав, що сів за кермо напідпитку та погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці події за допомогою приладу Drager. Результат тесту становив 1,73 проміле, що у майже дев'ять разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) та ч. 2 ст. 122 (Порушення користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП. В нього також вилучили посвідчення водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus