USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку підготують список вулиць, названих на честь російських діячів

12 Жовтня 2018 11:47
Оскільки чимало вулиць міста носять імена різноманітних російських культурних діячів, які не підпадають під дію закону про декомунізацію, але ніяк не пов’язані з Луцьком, у профільній комісії міськради хочуть напрацювати повний список таких вулиць, аби розглянути можливість їх перейменування.

Про це йшлося під час засідання комісії міськради з питань впорядкування назв вулиць 12 жовтня.

Пропозицію напрацювати список таких вулиць, аби згодом перейменовувати їх також на іменні, висунув депутат міськради Павло Данильчук. Наприклад, у центрі міста досі є багато таких вулиць (Пушкіна, Крилова тощо), які були колись у кожному місті СРСР.

Так, члени комісії розглянули звернення щодо перейменування однієї з вулиць міста на честь відомого письменника Івана Драча. Пропозицію вирішили наразі відкласти, аби вивчити можливість перейменування вулиці на його честь. Можливо, іменем Івана Драча запропонують назвати одну з вулиць, що нині носять імена російських діячів.

Отже, комісія вирішила підготувати список вулиць, які носять імена російських діячів культури, мистецтва та будь-яких інших галузей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
из кухни Показати IP 12 Жовтня 2018 11:55
Я предлагаю принудительно переименовать даныльчука
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2018 11:56
Пушкін, Крилов, Ломоносов, ...
Лучанин до Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2018 14:56
Не все російське погане, а згадані вище люди(люди світового масштабу), іменами яких названі вулиці у Луцьку, цьому підтвердження. Набридли вже зі своїми перейменовуваннями. Краще економікою займіться...
Реаліст Показати IP 12 Жовтня 2018 12:10
Надзвичайно плідно працює цей депутат Данильчук. З кожним днем всі мешканці Луцька - від малого до старого відчувають велике покращення від його "плідної" діяльності.
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2018 13:09
Радянська Влада будувала та давала назву вулицям відповідно того часу...а що збудував отой ініціатор перейменування? що корисного зробив для міста,громади...крім ініціативи з переіменуванням?
Йован Показати IP 12 Жовтня 2018 13:30
Це перейменування треба було провести ще в 91-році. Хоча дивлячись на коментарі зверху в нас і на сьогодні вистачає ватних колаборантів та мишебратьєв!
Івановіі Показати IP 12 Жовтня 2018 15:50
Колаборантів? Ні, дякувати Богові, у нас ще не всі шизануті....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus