USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку підлітки побили чоловіка та відібрали у нього iPhone

16 Грудня 2019 14:16
Група невідомих осіб завдала тілесних ушкоджень лучанину, а також пограбувала його, відібравши мобільний телефон iPhone. Внаслідок побоїв постраждалий потрапив до Луцької міської клінічної лікарні.

Інцидент трапився у ніч з 14 на 15 грудня біля спорткомплексу Східноєвропеського національного університету на проспекті Грушевського. Інформацію підтвердили у пресслужбі патрульної поліції Луцька.

Зі слів речниці патрульної поліції Ольги Бузулук, 15-го грудня близько опівночі невідомі нанесли тілесні ушкодження чоловіку і забрали у нього iPhone сірого кольору.

Проте коли поліцейські прибули на місце виклику, то виявилося, що заявник залишив місце події. Працівники патрульної поліції все ж розшукали постраждалого та разом із ним обстежили прилеглу територію – вулиці Винниченка та Ярощука. Під час обстеження територій заявник повідомив, що йому погано, тож поліцейські викликали карету швидкої допомоги. Після цього його відвезли до Луцької міської клінічної лікарні і викликали слідчо-оперативну групу.

Натомість сам постраждалий описав нападників, як групу осіб, серед яких були хлопці та дівчата. З його слів, телефон відбирав хлопець у капюшоні, на вигляд 15-ти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 18 Грудня 2019 09:13
Забудьтесь, сам пьяний впав, діточки відмінникі і учасникі олімпіад, грамоти мають і позитивні характеристики, а телефон, та який то телефон, так загубив десь, а на безневинних спихнути хоче. Нікому нічого не буде! АНІЖЕДЄТІ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus