USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку по-весняному перезавантажили Lutsk Fashion Weekend. Фоторепортаж

6 Березня 2019 23:06
Десятки поціновувачів зібралися на масштабній модній події Перезавантаження Lutsk Fashion Weekend, під час якої відбулися покази українських дизайнерів Solh та Shulyk design, а також презентований проект #VINTAGE.

Захід відбувся у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків 6 березня.

Як відзначили ведучі дійства Анна Тріль та Павло Луцака, нарешті стартує прекрасний сезон, який запалює серця та змушує розквітнути душу, це ніби своєрідний початок та перезавантаження. Зокрема, вони виразили сподівання, що покази дизайнерів залишать у гостей лише хороші враження.
Честь відкривати весняний Lutsk Fashion Weekend випала модельному агентства «Grace Model House».
Потому ведучі відзначили, що їм завжди приємно бачити усіх гостей, а особливо тих, хто відвідує Lutsk Fashion Weekend не вперше, тож такі поціновувачі мод ділились враженнями від попередніх показів та отримували за це подарунки.
Далі лучанам презентували проект #VINTAGE, ідею якого придумав Павло Луцака. До творчого проекту долучилася стиліст Олена Ґалдіна, яка допомогла і втілила цей проект в реальність. Відзначимо, що ідея цього проекту полягає в тому, аби подарувати нове життя старим речам.
Окрім того, презентували гостям модного дійства і проект «Гапличка». Зокрема, волинські журналісти фотографувались у сторічному традиційному вбранні, яке притаманне районам Волині.
«Стиль і комфорт зустрілись у кожній моделі для вашої свободи», - такими словами представили колекцію від Solh. До того ж, гості фешн-вікенду побачили моделі і від Shulyk design.
Варто зазначити, що також у рамках Lutsk Fashion Weekend відбувся конкурс Міні міс весна, у якому взяли участь 24 маленькі красуні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Показати IP 7 Березня 2019 11:25
Чудовий захід! Заряд позитиву та натхнення на весь рік! Дякую організаторам
Вася до Ірина Показати IP 7 Березня 2019 22:02
Цілком підтримую, Ірино! Захід дійсно чудовий! Де ще можна подивитись, як треба з пафосом та гордо носити речі а-ля "варшавка, клєтка"))
alla до Васі Показати IP 8 Березня 2019 11:23
Ваш сарказм недоречний
Вася до alla до Васі Показати IP 8 Березня 2019 14:42
Це інтернет, крихітко. Сарказм тут доречний завжди)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus