USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Lutsk Fashion Weekend: у Луцьку відбувся вечір моди

9 Червня 2018 12:44
Три дні модних показів, вишуканої компанії та фешн-настрою – у Луцьку розпочався «Lutsk Fashion Weekend».

Модна подія взяла старт у закладі «Pub Laphroaig» у Луцьку 8 червня.

Організатор заходу Анна Тріль розповідає, що має намір зробити Луцьк fashion-містом, яке будуть знати та цінувати по всій Україні.

«Оскільки є багато модних столиць, то до цієї когорти ми маємо намір долучити й обласний центр Волині. Lutsk Fashion Weekend ми проводимо вже всьоме, й він триватиме три дні. Тематика по кінофільму «Бурлеск», тому усі образи будуть яскраві. А свої колекції представлятимуть дизайнери з Полтави, Києва, Львова. Цікавим буде й конкурс червоної сукні, на який усі дизайнери показуватимуть своє бачення червоного вигляду та розповідатимуть про це. Загалом, упродовж 3 днів свої роботи будуть представляти близько 10 модних дизайнерів.

А для того, щоб зробити Луцьк модною столицею, то треба, щоб люди все більше цікавилися модою, що зараз і відбувається, адже на заходи приїжджає щоразу більше людей. На своїх заходах ми показуємо відвідувачам щось нове, модне й даємо можливість розширювати свої смаки», - розповіла пані Анна.
Анна Тріль

У програмі покази дизайнерів з Києва, Полтави та Луцька, конкурс червоної сукні та подарунки гостям вечора.

Маркетолог будівельної компанії «Інвестор», керівник сайту соціальних новин «Перший» Ірина Новосад є частим гостем таких заходів.

«Раніше я дуже рідко бувала на подібних заходах і до них ставилася скептично, мовляв, це щось таке містечкове. Втім, з того часу коли я почала працювати в будівельній компанії «Інвестор», я почала часто бувати на них, адже для багатьох ми були партнерами та спонсорами. Відповідно, відвідавши кілька таких заходів, я зрозуміла, що кожного разу вони все вищого рівня й мають свою цільову аудиторію.

Тепер мені подобається тут бути, адже це гарна можливість відпочити, отримати естетичне задоволення та побачити, в чому зараз ходять і що модне. Для прикладу, минулого разу мене вразив дитячий одяг, який, до речі, виготовляли дизайнери з Луцька, а до цього я не знала, що таке є в нашому місті», - каже Ірина Новосад.
Ірина Новосад

Серед тих, хто презентував свій одяг - і дизайнер бренду «Ellina transformer dress» Ольга Хван.

«Я в Луцьку вперше й мені дуже тут приємно перебувати. Атмосфера тут приємна, люди чудові і надіюся, що наш захід залишить приємні враження. Сьогодні ми презентуємо плаття-трансформери, які одного фасону та розміру видозмінюються в різні варіанти: топи, спідниці, плаття. З одного плаття можна мільйон варіантів зробити. Така колекція буде вкрай комфортна для тих людей, які люблять подорожувати і не возити із собою безліч одягу. Я вважаю, що подібні заходи цікаві для людей, адже вони розширюють кругозір, нам і самим цікаво у вас побачити інших дизайнерів, адже мода це не просто одяг, а певний філософський сенс, який у нього вкладається. Адже одягу багато, але людина обирає саме те, що їй близько до душі», - говорить дизайнер одягу-трансформеру.
Ольга Хван

Нагадаємо, що програма заходу передбачає виступ гурту С.К.А.Й. та три різні локації, завершальний день модного вікенду відбудеться в Луцьком замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 9 Червня 2018 23:11
Фрік-шоу... радує тільки те, що фріків в нашому облцентрі по ходу не так і багато, якщо судити по тому що нема загального фото залу з гладачами. карочє, не світить Луцьку статус сталіци. яка біда...
хехъ Показати IP 10 Червня 2018 04:35
monsters
да Показати IP 10 Червня 2018 09:29
Елітка..отприскі брєжневскіх замів..
Саша Показати IP 13 Червня 2018 09:05
Який тариф у білинької в білизні за 1 часік?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus