USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку почали ремонтувати дороги, на яких патрульні виявили недоліки

7 Жовтня 2022 09:50
У Луцьку почали ремонтувати дороги, де день тому патрульні перевіряли ямковість та нахили дорожнього покриття.

6 жовтня роботи стартували на вулиці Богдана Хмельницького і ще майже на десяти вулицях, розповів Суспільному директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

З його слів, в планах на поточний ремонт цього року й вулиця Загородня, де виявили деформацію дорожнього покриття.

«Плануємо її під поточний ремонт, хоча б вибоїни заасфальтувати, на цьому або ж наступному тижні. Якраз ловимо такі погодні дні», – говорить посадовець.

Микола Осіюк зазначив: торік на нього, як на директора департаменту ЖКГ, складали адмінматеріали за неналежне утримання стану доріг, однак точної кількості штрафів не назвав.
«Штрафи від 450 до 850 гривень. Ми максимально закриваємо ці приписи і вимоги, але є непорозуміння в законодавстві. ДБН вимагає за два-три дні ліквідувати ці вибоїни, а мені для того, щоб її зробити, треба провести відповідну процедуру», – розповів посадовець.
Як додав директор департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк, цього року передбачено витратити орієнтовно 40 мільйонів гривень на ремонт доріг у Луцькій громаді.

Нагадаємо, на Волині з 5 жовтня патрульні розпочали осіннє обстеження дорожнього покриття. Перевіряють стан доріг, узбіч і тротуарів, наявність технічних засобів організації дорожнього руху. Поліцейські обстежували автошляхи в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Добрий Показати IP 7 Жовтня 2022 10:42
Краще паркани поміняйте на нікельовані. А вибоїни, то дурниця. Більше коліс куплять на ринку
Бука Показати IP 7 Жовтня 2022 12:31
Доробіть вже ту вулицю Волі. Робили робили та недоробили Шкода. Вже трава проросла. Все недороблено, плита розходиться . Пішоходи ноги викручують. Ужос.
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2022 12:55
((Штрафи від 450 до 850 гривень. Ми максимально закриваємо ці приписи і вимоги, але є непорозуміння в законодавстві. ДБН вимагає за два-три дні ліквідувати ці вибоїни, а мені для того, щоб її зробити, треба провести відповідну процедуру», – розповів посадовець.))) А без приписів ви не знаєте де вибоїни? Як завжди на зиму що небуть ліпите а на весну те саме!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus