USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Коли відремонтують пошкоджені взимку дороги у Луцьку

3 Березня 2017 16:05
Дороги у місті перебувають в незадовільному стані після зими, - визнав перший заступник міського голови.

Про це йшлося під час брифінгу заступників Луцького міського голови 3 березня.

Як повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев, наразі відбувається «багато розмов і маніпуляцій» з приводу стану доріг у Луцьку. Буцімто ці розмови спрямовані на дискредитацію його та інших посадовців, відповідальних за господарство міста.

Натомість Яковлев сам визнав, що дороги у місті після зими перебувають у незадовільному стані, але виправдовувався, що аналогічна проблема існує і в інших містах. Важка зима цього року, мовляв, не могла пройти безслідно. У міському бюджеті передбачили 15 мільйонів гривень на поточний ремонт доріг та відновлення дорожнього покриття. Здебільшого у поганому стані перебувають ті дороги, де протягом 5 та більше років не здійснювали ремонту. Саме на ці дороги спрямують згадані кошти. Вже розпочали роботи з фрезерування ділянок на вулицях Набережній та Шевченка.

Найбільше постраждали дороги, перевантажені великогабаритним транспортом, також ремонтуватимуть критичні ділянки, перехрестя доріг та кільця. Вже розпочали роботи з холодним асфальтом. Найближчим часом запускають асфальтні заводи, тож працюватимуть зі звичною асфальтобетонною сумішшю. Вирішити всі проблеми сезонного типу обіцяють до 15 квітня. Після цього планують приступити до капітального ремонту доріг, який передбачений рішення ми міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2017 16:25
До наступноі зими...
Andrij Показати IP 3 Березня 2017 16:34
kto takoj Tarasik? v rifmy otvetit i vse stanet jasno ))))))) pindzak s otlivom odel i dymaet 4to merom stal... idi ymojsja i poxmelis .....
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 17:39
Якраз ті дороги, що ремонтували в минулому році - непроіздні. То як іх ремонтували?! Може треба,щоб поправляли за рахунок дорожних організацій!!!
Показати IP 3 Березня 2017 19:40
Пока немає мера який ремонт.З кого потім після виборів питати.Нові скажуть не ми старі будуть не при справах .
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 21:34
Набережну як зробив Шиба так вона і стоїть без ям. Значить можуть як хочуть і не крадуть. А після шиби ремонтували-ремонтували - і сліду не видно. Злодії і прохіндєї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus