USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку поховали загиблого під Ірпенем морпіха Михайла Приступу

25 Березня 2022 16:28
Сьогодні у Будинку панахиди на проспекті Василя Мойсея відбулось прощання із загиблим у війні з росією матросом 503-го окремого батальйону морської піхоти Михайлом Приступою 1994 року народження. Герой загинув 5 березня в боях під Ірпенем Київської області.

Громадськість міста віддала шану військовослужбовцю та провела його у останню путь. На панахиді також були присутні міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, секретар міської ради Юрій Безпятко, депутати та працівники виконавчих органів міської ради, повідомили у Луцькій міській раді.

«На превеликий жаль, ця страшна війна забрала вже не одне життя молодих хлопців. Ми маємо кожен на своєму місці зробити усе для того, щоб вона закінчилася якнайшвидше – перемогою. А опісля перемоги – щоб якнайшвидше збулася мрія цих Героїв. А це щаслива, успішна, процвітаюча та вільна Україна», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Героя поховали на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття рідним і близьким Героя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus