USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійка безхатченків у Луцьку: поліція розслідує замах на вбивство

8 Березня 2018 10:38
Поліцейські затримали зловмисника, який ледь не вкоротив віку 44-річному лучанину. Інцидент трапився учора. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство. Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

Пригода трапилася ввечері на проспекті Перемоги у Луцьку. Під час конфлікту правопорушник вдарив 44-річного лучанина ножем у шию. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні. Про це поліції повідомила дружина постраждавшого.

Поліцейські оперативно встановили, що злочин скоїв раніше судимий 48-річний житель обласного центру. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Санкція статі передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus