USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку попрощалися із загиблими Героями Олександром Рижковим та Андрієм Толстокоровим

18 Листопада 2022 15:04
У Луцькій громаді провели в останню дорогу двох полеглих на війні із загарбницькою Росією захисників України. У Свято-Троїцькому кафедральному соборі 18 листопада відспівали Олександра Рижкова та Андрія Толстокорова.

Лучанин Рижков Олександр Васильович (17.11.1981 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 25 серпня 2022 року. Загинув 7 листопада в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Толстокоров Андрій Сергійович (21.09.1982 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 17 березня 2022 року. Загинув 15 листопада під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

До спільної молитви за упокій душі спочилих воїнів разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

«Дорогі родини, будьте сильні духом. Звичайно, це велике горе, яке довгий час нічим не залікуєш... Прийміть від нас усіх найщиріші співчуття. Повірте: ваша втрата – це також і наша втрата, наш біль і скорбота. Нехай Господь дасть вам сили пережити це страшне горе і наповнить душі гордістю за те, що саме ваші чоловіки не пожаліли свого життя, щоб захистити нашу рідну українську землю», – сказав у скорботній промові декан Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.
По завершенню богослужіння домовини з тілами Героїв під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом.

Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Захисників. Вічна слава і пам’ять Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus