USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Сумна звістка чорним крилом накрила дві громади: війна забрала життя ще двох військових з Волині

16 Вересня 2022 18:00
Війна забрала ще два життя. Стало відомо про загибель жителя Колківської громади Козік Богдан Васильович та Бас Володимир Анатолійович з Ківерців.

Про смерть військових повідомили у громадах.

У зв’язку з загибеллю Богдана Козіка з села Новоукраїнка в громаді оголосили триденну жалобу.

Про час зустрічі тіла Героя та дату поховання буде повідомлено пізніше.
«Світла пам’ять Герою! У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам’яттю загиблого Героя України. Приносимо співчуття матері, дружині, дитині, усім рідним та близьким захисника України. Низький уклін нашому воїну-захиснику!» – висловлюють співчуття у громаді.

Бас Володимир Анатолійович 1987 року народження загинув 10 вересня біля населеного пункту Мале Веселе Харківської області в результаті ворожого обстрілу.

Тіло загиблого Героя зустрічатимуть 17 вересня орієнтовно об 11.40.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним захисників України. Світла пам'ять та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus