USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку поціновувачів різдвяного джазу кличуть на концерт

21 Грудня 2021 08:00
26 грудня о 20:00 у Палаці культури відбудеться джазовий концерт з програмою «Той самий різдвяний джаз».

Як пишуть організатори, будуть виконані світові хіти, які стали новорічною та різдвяною класикою, тому глядачі зможуть насолодитися піснями Луї Армстронга, Френка Сінатри, Дональда Гарднера та інших представників джазової класики.

На сцену в цей день вийдуть джазові віртуози України, а саме колектив «Urban Gypsy» у складі вокалістки Ольги Чернишової, гітаристів Михайла Левіта та Дмитра Кушнірова, контрабасиста Миколи Кістєньова та скрипаля Матвія Миронова.

Джазовий колектив «Urban Gypsy» зберігає традиції виконання джаз-манушу, використовуючи традиційні для цього стилю акустичні струнні інструменти, тому їх стилістику виконання вподобає навіть найвимогливіший слухач.

Квитки можна придбати за посиланням: https://concert.ua/uk/event/toi-samii-rizdvjanii-dzhaz-lutsk.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus