USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку працівниці заводу «Кромберг енд Шуберт» відрізало частину пальця на виробництві

16 Червня 2020 18:58
Під час роботи на лінії 32-річна працівниця заводу «Кромберг енд Шуберт Україна», що знаходиься на вулиці Європейській, 1 у Луцьку, втратила частину пальця.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини розповів один із працівників заводу, який зазначив, що одна із його колег втратила пальця, випадково засунувши руку у «січкарню» на лінії.

Інформацію про травматичний випадок на виробництві підтвердив медичний директор з оперативної роботи комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Волинської обласної ради» Андрій Абрамов.

З його слів, 15 червня близько 11:15 на лінію «103» надійшов виклик. З’ясувалося, що під час виробничого процесу 32-річна працівниця заводу отримала травматичну ампутацію першого пальця правої кисті руки.

«Пацієнтку доправили до Луцької міської клінічної лікарні. Наразі її життю нічого не загрожує», – зазначив медик.

Тим часом, на «Кромберг енд Шуберт» інформацію про нещасний випадок також підтвердили.

«15 червня близько 11:00 години у нас на виробництві справді трапився нещасний випадок. Одна із працівниць заводу отримала пошкодження першої фаланги великого пальця правої руки. Від сьогодні ми створили спеціальну комісію, яка займається з’ясуванням усіх обставин цього випадку. Буде вжито усіх заходів, аби подібних випадків більше не повторилось. Наші інженери із техніки безпеки наполягають на тому, аби не давати оцінку цій ситуації, не дочекавшись результатів розслідування цієї комісії. Згідно із попередньою інформацією, уся техніка на підприємстві справна, оскільки регулярно проходить усі необхідні технічні огляди, тому в технічному плані все повинно бути добре. У будь-якому випадку, протягом п’яти днів комісія з’ясує усі обставини інциденту, і ми зробимо усе можливе, аби такого більше не повторилось», – повідомили у пресслужбі підприємства.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 17 Червня 2020 15:36
Вже вам взагалі нема про що писати, бачу. Супер новина!!!!
Дзвоніть на 103 до Олег Показати IP 17 Червня 2020 22:48
Читай усюди про коронавірус.
Лікар до Олег Показати IP 18 Червня 2020 11:20
А ви, шановний добролію, постійно залишаєте свої коменти. При чому під статтями різного типу - про віруси, про ДТП, про,НП і навіть про інтерв*ю. Ви визначтесь, про що б ви хотіли читати і напишіть новий коментар, але цього разу конструктивний.
Правдив Показати IP 19 Червня 2020 01:06
Не відрізало, а сама собі відрізала, випадково, через свою неуважність і порушуючи правила користування машининою, без втручання людини зупинена машина сама не може почати робочий процес!
Анонім Показати IP 19 Червня 2020 10:57
Взагалі то, це не перший випадок такий, то як ніхто не знає то нема чого говорити, а саме ця машина може сама включитися. А легше всього такому потужному заводові зробити винного працівника, а люди які бояться втратити своє місце будуть говорити по сценарію що не велючиться сама. Цікаво лише чи дійсно не звільнять жінку після цього, як закінчиться слідство, і як пройде реабілітацію.
Анон до Анонім Показати IP 4 Липня 2020 01:36
Звільниться за "власним бажанням"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus