USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку продовжать ремонтувати проспект Соборності

31 Травня 2021 22:17
У Луцьку запланували капітальний ремонт проспекту Соборності – від вулиці Єршова до вулиці В’ячеслава Чорновола.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради на платформі Prozorro оголосив відкриті торги на розроблення проєктно-кошторисної документації та проведення експертизи на об’єкті «Капітальний ремонт проспекту Соборності від вулиці Єршова до вулиці В’ячеслава Чорновола (непарна сторона) в місті Луцьку Волинської області».

Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 червня. Очікувана вартість робіт становить 700 тисяч гривень. Ці кошти на виготовлення проєкту спрямують із місцевого бюджету.

Згідно з технічною специфікацією, капітальний ремонт проспекту включатиме розбирання асфальтобетонних, щебеневих покриттів, бортових каменів, вирівнювання дорожнього покриття, відведення дощових вод, улаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, встановлення бетонних бортових каменів, улаштування верхнього асфальтобетонного шару покриття, улаштування з’їздів, ремонт горловин наявних колодязів, влаштування горизонтальної дорожньої розмітки з холодного пластику, пішохідних переходів підвищеної видимості та встановлення знаків.

У цілому відремонтувати мають ділянку дорожнього покриття протяжністю орієнтовно 1,4 кілометра.

Проєктно-кошторисна документація має бути готова до 1 вересня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на ремонтні роботи.

Нагадаємо, восени 2020 року в Луцьку відремонтували проспект Соборності на частині від вулиці Кравчука до вулиці Чорновола.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrij Показати IP 1 Червня 2021 08:29
Привет пробки аж до пятой школы )))))
Лучанин Показати IP 1 Червня 2021 08:49
Було б добре щоб звернули увагу на вулицю Кравчука. На початку вулиці і до 21 школи взагалі немає тротуару.
кравчука Показати IP 1 Червня 2021 10:41
район загсу, гостинця, троянди нeмає взагалі інфраструктури, тротуарів для пішохіда практично нeмає, тільки машини гасають, чому нe звeртають на цe увагу.Біля гостинця такe скупчeння машин, ставлять як попало, той забор нeзрозумілий, всe нe для людeй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus