USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку просять відремонтувати дороги та прибрати смітники

13 Грудня 2016 13:13
Ремонт доріг, невчасне розчищення тротуарів, сміття та відкритий колодязь зв’язку: які питання турбували лучан протягом останніх двох тижнів, поінформували у міськраді.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 13 грудня.

У період з 22 листопада по 11 грудня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 1314 телефонних звернень, серед яких домінують дзвінки щодо житлово-комунальної сфери міста, яких налічувалося 414 (32%).

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, багато прохань стосувалися відновлення дорожнього покриття - наразі вони не актуальні, але включені в план робіт на наступний рік. Йдеться про ремонт на вулицях Лермонтова, Даньшина, прохання про ліквідацію провалля поблизу будинку №1 на вулиці Коперника, просили також нанести розмітку пішохідного переходу на вулиці Саперів, 15, встановити лавку на вулиці Винниченка 16-18, урни для сміття на вулиці Львівській, 92. Просили прибрати смітники на улиці Клима Савура, 18, 8 березня, Братковського, 9, Липинського, 15 та Чорновола, 2. Нарікали лучани також на несвоєчасне розчищення та посипання тротуарів та прибудинкових територій.

На контролі залишаються ремонт покрівлі будинку № 34 на вулиці Дубнівській, налагодження подачі гарячої води на вулиці Наливайка, 10, вивезення гілля після розчистки ліній електромереж на вулицях Кондзелевича, 3 та Стрілецькій, 73. Щодо налагодження зовнішнього освітлення вулиць надійшло 74 звернення.

Попри те, що лише три дзвінки стосувалися роботи ПАТ «Укртелеком», досі на контролі залишається відкритий колодязь зв’язку на вулиці Героїв УПА, 20. Так, перший заступник міського голови Тарас Яковлев просив скласти адміністративний протокол на людину, відповідальну за встановлення цього люка та пообіцяв забезпечити максимальний штраф під час засідання адмінкомісії, щоб таких питань надалі не піднімали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus