USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку просять врегулювати роз’їзд на перехресті Винниченка–Потапова

4 Серпня 2020 08:14
Лучани просять дозволити водіям повертати праворуч на перехресті вулиць Винниченка і Потапова на червоний сигнал світлофору.

Таку пропозиції на платформі «Відкрите місто» залишив Андрій Лучик.

«На перехресті вулиць Винниченка–Потапова розташований світлофор (головне фото). Чимало автомобілів здійснюють правий поворот. Проте у випадку червоного сигналу вони змушені чекати. Пропоную розмістити білу табличку із зеленою стрілкою навпроти червоної секції світлофору, яка дозволяла би здійснювати поворот праворуч, не очікуючи зеленого сигналу світлофору. Такий захід ніяк не вплине на безпеку руху, натомість зменшить загазованість повітря в місті та зекономить час водіїв», – вказав чоловік.

Його повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Роман Показати IP 4 Серпня 2020 09:09
Там той світлофор горить червоним від сили 20-30 с. Часу наекономить стрілка аж огого
Лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 09:27
Слушно. Одночасно не завадило би дозволити, як виключення, виїзд з дворів жителям прилеглих будинків в сторону центра по полосі громадського транспорту. Це дозволило б розвантажити вул.Потапова і не створювало б через малу кількість авто проблем громадському транспорту.
лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 10:25
Таки вплине на безпеку руху.Взагалі цей світлофор регулює перехід пішоходів, яких на вулиці Винниченка дуже багато . Червоний горить 15 секунд,можна й почекати а не наїжджати людям на п'яти.
Хіба до лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 11:37
А ПДР вже приоритет пішоходів при зеленому сигналі світлофора не передбачають? Водії при повороті повинні і так пропустити пішоходів, а вже потім їхати. Стрілка допоможе лише якщо пішоходів не буде - тобто вийде і не вашим і не нашим.
Сантехнік Показати IP 4 Серпня 2020 10:47
А може краще систему поміняти? Тобто - може доречно написати (і підтримати) петицію кабміну щоб в ПДД України дозволити поворот направо при червоному світлі світлофора. ПДД Канади, Німеччини, США (за винятком де-яких штатів) це дозволяють.
Олександр Показати IP 4 Серпня 2020 10:53
Постоїш 15-20 секунд нічого не станеться. Він дійсно регулює рух пішоходів через Вінниченка а не рух на перехресті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus