USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку проведуть благодійний ярмарок для порятунку важкохворого паралімпійця

19 Червня 2021 19:40
У неділю, 20 червня, на території закладу «Луцька Венеція», що у Центральному парку імені Лесі Українки, відбудеться благодійний ярмарок. Під час заходу збиратимуть кошти для онкохворого юнака Петра Жукалюка, який мріє одужати і у майбутньому стати тренером паралімпійської збірної.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини розповіла волонтерка БФ «З Богом у серці» та співорганізаторка благодійної акції Марія Бадалян.

Благодійний ярмарок триватиме з 12:00 до 22:00 години.

Зі слів організаторки, на гостей захожу чекатиме жива музика від Артема Степанюка та Дмитра Калашева, прохолодний лимонад та смаколики, аквагрим для дітей, конкурси та розваги, а найголовніше — багато добра.
«Збирати кошти ми будемо для 17-річного лучанина Петра Жукалюка, який бореться із саркомою Юїнга.

Петро — спортсмен національної збірної команди України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів із порушеннями зору, але нещодавно у їхню сім’ю прийшла біда. У хлопця діагностували рак. Понад усе він мріє одужати і в майбутньому стати тренером паралімпійської збірної. Зараз вони з мамою знаходяться на стаціонарі у Національному інституті раку у Києві і дуже потребують нашої допомоги», - розповіла Марія Бадалян.
Усіх охочих потрапити на ярмарок організатори просять орієнтуватися на намет з логотипом «З Богом у серці» біля кафе «Луцька Венеція».

«Наш ярмарок – це не тільки можливість яскраво провести вихідні, але й допомогти дуже-дуже хорошому хлопцеві у його боротьбі за життя», - підкреслила Марія.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus