USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку регулярно перевірятимуть стан укриттів і доступ до них

5 Червня 2023 13:53
Луцький міський голова Ігор Поліщук дав доручення начальнику відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрію Кирилюку здійснювати позапланові й без попередження перевірки щодо наявності вільного доступу до укриттів, навіть у нічний час, щотижня звітуючи про виконану роботу.

Про це йшлося на розширеній нараді з керівниками комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради 5 червня.

Ігор Поліщук зазначив, що балансоутримувачі укриттів мають забезпечити безперешкодний доступ до них для всіх людей і повідомив, що підписав відповідне розпорядження.

Читати ще: На Волині знову перевіряють укриття

«Це не означає, що потрібно постійно тримати укриття відкритими, щоб там збиралися «сумнівні» люди: алкоголіки чи наркомани. На жаль, такі прецеденти уже були. Бо люди, які схочуть скористатися укриттям під час тривоги, побачивши таких осіб, просто туди не підуть. Тому потрібно дивитися, щонайперше, за порядком в цих приміщеннях. Коли звучить сигнал тривоги, то має буди негайно забезпечено безперешкодний доступ до укриття», – наголосив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 5 Червня 2023 17:20
Перевірку стану робити обов'язково ! Але спочатку перевірити законність продажу таких приміщень з комунальної і державної власності у приватну зі зміною їх функціонального призначення ! ! ! Хто, коли, кому, для чого, за скільки продав ці приміщення і що у них знаходиться сьогодні ? А ті, які використовуються за призначенням - переревірити на їх придатність виконувати свою первинну фунцію. Тільки ж ніхто не хоче професійно, глибоко, сумлінно і совістливо цією роботою займатися, бо вилізе таке, шо декому при владі і тому, хто недавно пішов з неї, мало не покажеться ! Просто дивно, що правоохоронні органи цього не ініціюють і вдають, шо нічого не знають, на відміну від людей, які про все знають ! Але ниточка в'ється ...
Лучанин Показати IP 6 Червня 2023 09:53
Перевірте в першу чергу дитячі садочки та школи. Що це за практика що батьків навіть не допускають подивитись на них? Дитячий садок №40. Там не укриття а ЖАХ. Пожелійте дітей. Є час (літній) щоб зробити там порядок поки діти на канікулах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus