USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку реконструюють будівлю регіонального сервісного центру МВС

22 Червня 2019 12:42
Планують реконструювати адмінбудівлю на вулиці Гордіюк.

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції адміністративної будівлі затвердили наказом містобудування та архітектури Луцької міськради від 14 червня.

Замовником виступає регіональний сервісний центр МВС у Волинській області. Йдеться про реконструкцію адмінбудівлі на вулиці Гордіюк, 14б. Цільове призначення земельної ділянки площею 0,3096 гектара – для будівництва (реконструкції) та обслуговування адміністративних та господарських будівель та споруд.

Відповідно до містобудівних умов та обмежень, гранично допустима висотність споруди становить 8,5 метра, максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 36%, мінімально допустима відстань до червоної лінії – 24 метри, ділянки розташована в ареалі понаднормативного забруднення атмосферного повітря від комунально-виробничих об’єктів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus