USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 42.60 43.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку розбиратимуть аварійну водонапірну вежу

27 Серпня 2018 14:31
Дозвіл на списання водонапірної вежі, яка руйнується та становить загрозу для лучан, ухвалюватимуть депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань комунального майна та приватизації 27 серпня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко поінформувала, що просять дозволити списати з балансу КП «Парки та сквери міста Луцька» шляхом ліквідації водонапірну башту, 1960 року введення в експлуатацію, первісною вартістю 924,11 гривні, залишковою вартістю (ліквідаційна вартість) 698,39 гривні, що перебуває в непридатному технічному стані. Зі слів посадовця, є звіт про стан конструкції: вона не використовується, а для реконструкції башти довелося б підключати її до централізованої системи, або ж робити повну реставрацію та встановлювати насоси. Зараз конструкція руйнується, від вітру з даху падає шифер. Вежу підмила вода, тож невідомо, чи вона не впаде.

Розібрати конструкцію КП «Парки та сквери міста Луцька» обіцяє власними силами. Наразі дах башти руйнується, шматки покрівлі вітер відносить до будівлі дитсадка поряд.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євробидло Показати IP 27 Серпня 2018 16:18
Ахахаха, але це ж круто вписати в балансову вартість ще ціну, встановлену в СРСРовських рублях - 924 ГРн.. Башня важить +- 6 - 8 тон., 1 т = 6500 Грн.. * 6 = 39000 ГРн - 52000 Грн.. Віддати в казну балансову вартість а остальне собі в икшеню. Геніально Ватсон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus