USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розірвуть договори із орендарями кіосків, де торгують сурогатом

8 Грудня 2021 21:41
У Луцьку з орендарями кіосків на ринках «Північний» та «Лучеськ», де регулярно виявляли факти продажу сурогату, будуть розірвані договори оренди.

Про це інформують на сторінці луцьких муніципалів у Фейсбуці.

За ініціативи департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, ПП «Торговий альянс» направило листи-попередження орендарям торгових павільйонів № 42 на ринку «Лучеськ» та торгового павільйону № 110 на ринку «Північний» про дострокове розірвання договорів оренди з 31.12.2021 року.

«Нагадуємо, що відповідно до ч.3 ст. 156 КУпАП торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом, тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Дії, передбачені частиною третьою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення, тягнуть за собою накладення штрафу від восьмисот до однієї тисячі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ФОП Чекушка М. М. Показати IP 8 Грудня 2021 22:16
Торгаші контрафакту, сурогату, прострочки, без касових апаратів, з стотисячним місячним обігом, і тисячею грн звітності.
Анонім Показати IP 9 Грудня 2021 19:52
А де ж тепер Орлик буде брати гідролізний?
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2021 20:33
Шановні, без контролю з боку громадськості ( а саме нас з вами ) вони наливають пиво 12ріним дітям, продають цигарки, а деінде навіть міцні напої. І це все в присутності дорослих клієнтів. На зауваження: " книги скарг поки не завели"," камери поки не працюють"... Дайте молоді доступну альтернативу, і буде усім щастя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus