USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розроблять план організації території історико-культурного заповідника

31 Жовтня 2020 10:25
За рік має бути готовий план організації території Державного історико-культурного заповідника в місті Луцьку.

Відкриті торги для пошуку розробника плану адміністрація заповідника оголосила 28 жовтня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 13 листопада, коли й має розпочатися аукціон.

Очікувана вартість послуги становить 700 тисяч гривень.

Розроблення плану організації території включатиме визначення культурного потенціалу та технічного стану пам’яток Старого міста для застосування оптимального режиму їх збереження та використання, реставрації та відтворення, а також опрацювання функціонального та охоронного зонування території заповідника для подальшого розвитку його туристично-рекреаційного та суспільно-освітнього потенціалу.

Виконавець має ознайомитися з територією та об’єктами; дослідити стан пам’яток і об’єктів культурної спадщини, розташованих на території заповідника; звірити геопідоснову з натурою; визначити територію дослідження; провести фотозйомку та виготовити геотопографічну зйомку території заповідника; опрацювати науково-проєктну, науково-дослідну та облікову документацію, що зберігається у фондах заповідника; скласти перелік наявної документації; виконати детальну фотофіксацію сучасного стану об’єктів заповідника; розробити план організації території заповідника відповідно до чинних вимог із виявленням втрачених об’єктів комплексу, які визначають його планувальну та просторову побудову; зробити аналіз архітектурно-ландшафтного потенціалу заповідника; розробити історико-архітектурну довідку, проєкт функціонального зонування території заповідника; визначити межі зон охорони загальної території заповідника; надати пропозиції щодо розширення меж загальної території заповідника, функціонального використання центральної частини заповідника, розвитку його туристично-рекреаційного потенціалу.

План організації території Державного історико-культурного заповідника в місті Луцьку мають підготувати до 31 грудня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus