USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розшукують дідуся, який пішов з дому і зник

19 Грудня 2021 20:13
У Луцьку зник пенсіонер Кукевич Іван Миколайович 1940 року народження.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили родичі дідуся.

Чоловік пішов з дому 18 грудня близько 11 години у район колишньої дитячої лікарні.

Прикмети: середнього зросту, 165-170 см, худорлявий, на вигляд 80-82 роки. Пересувається на милицях: залізній і дерев'яній. Має інвалідність по зору.

Був одягнений в чорну куртку зі світлими смужками внизу і на рукавах, чорні брюки, сіра в'язана шапка, світлі кросівки.

З собою мав дві сумки: чорну та голубу.

Оновлено

20 грудня стало відомо, що чоловіка знайшли: через те, що пенсіонер має інвалідність по зору, він не зміг в сутінках вибратися з кладовища, тож йому довелося там і ночувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрій Показати IP 19 Грудня 2021 22:37
Сьогодні вечором 21 год ,вигулював песика Поблизу цвинтаря по вулиці черчицькій ,болото, луг навкруги цвинтаря ,песик почав гавкати в напрямку цвинтаря почулось хрускіт кущів Присвітивши помітив постать людини,зайшовши поблукавшись по цвинтарі подумав що ,або вандали ,або наркомани снують, Дивом помітив дідуся на милицях він розмовляв адекватно росказав що на цвинтарі переночував Одну ніч ,недобачає не може вийти з хащів Каже не їв не пив ,щоб не замерзнути і не впасти на землю привязував себе до дерева,запропонував Його вивести до міста ,він сказав що переночує ще одну ніч ,спитав мене яка буде температура я сказав -1, вмкликав поліцію вона повезла миколайовича додому. 81 рік дідусю!!! Викликав поліцію вона доставила дідуся додому.
Юрій Показати IP 19 Грудня 2021 22:49
Дідусь молодець!!! має міцне здоровя ,не зміг сам вийти з цвинтаря дуже щільні проходи лабіринти цвинтарних огорож ,маючи поганий зір заблукав!!!незамерз дивом. Вижив ,приклад для всіх!!! Стара закалка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus