USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку шукають перевізника на маршрут №23

24 Вересня 2020 11:45
В обласному центрі Волині шукають перевізника на маршрут №23 «с. Рованці (церква) – Адреналін Сіті».

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 24 вересня.

Так, у зв’язку із закінченням терміну дії договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом за маршрутом №23 оголосили конкурс на перевезення пасажирів.

Шлях за маршрутом пролягатиме (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямках: с. Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна (місця міжзмінного відстою на вул. Шота Руставелі, у с. Рованці (церква) та на вул. Конякіна на території КРЦ «Адреналін Сіті»).

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2020 13:47
Шукають перевізника? Тобто попередній не справився, систематично порушував умови договору, саме тому треба шукати нового. Мешканці міста, тобто пасажири, дуже сподіваються що наступний вже точно буде хорошим і автобуси будуть справними, чистими, водії привітними і будуть ходити згідно графіка. Та й не завдило б ще щоб екологічний клас був не нижче Євро-3, а не 2.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus