USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартував фестиваль «Art Jazz»

25 Серпня 2018 20:20
Музика вільних та розумних людей: у стінах Луцького замку – міжнародні музичні зустрічі у рамках джаз-фестивалю.

Міжнародний джаз-фестиваль «ArtJazz» стартував 25 серпня у Луцькому замку.

Організатор фестивалю, керівник ГО «Принцип» Віктор Грисюк зауважив, що напередодні фестивалю загинув на сході військовий-лучанин, тож фестиваль розпочали з хвилини мовчання.
Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що джаз – це музика, яку треба не лише чути, а й вміти слухати, співпереживати їй, відчувати її. Це музика розумних людей, тих, хто хоче нового звучання, тих, хто хоче думати, знайти щось своє особисте, вишукане та витончене.
Консул Генерального консульства Республіки Польща у луцьку Тереза Хрущ зауважила, що музика вільно перетинає кордони та долає перешкоди. Вона висловила сподівання, що ці музичні зустрічі допоможуть українцям, полякам та іншим народам взаємно зближуватися.
Президент Луцького джазового клубу Олег Баковський розповів, що фестиваль вирішили розпочати з імпровізації, виконання сентиментальних композицій Артуро Сандовала та Елли Фіцджеральд. Він наголосив, що джаз – це музика душі і побажав, щоб сьогодні душа кожного зі слухачів віднайшла для себе джаз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
sms Показати IP 25 Серпня 2018 21:30
Без коментарів. Хворе суспільство. Оголошено траур. Цим все сказано. Розважальні заходи мають бути припинені.
Лукавство до sms Показати IP 25 Серпня 2018 22:34
Тобто, коли люди спокійно прийшли послухати музику, при цьому вшанувавши загиблого солдата, це погано, а те, що сотні інших у цей час напиваються до забуття в наливайках, нормально.
лучанин до sms Показати IP 26 Серпня 2018 15:02
Герой загинув 23 серпня, а ви святкували спокійно День незалежності та інші заходи, чи вам лише джаз то як хворе суспільство? Саме джаз фестиваль вже багато років допомагає ветеранам АТО, десятки тисяч гривень передано на лікування, родинам загиблих тощо, до проведення джазових фестивалів залучаються волонтери та ветерани тощо. Тому змішуйте праведне з грішним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus