USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку джазмени збиратимуть гроші 51 бригаді

26 Липня 2014 10:46
Міжнародний джаз-фестиваль відбудеться у Луцьку 29-30 серпня. Під час заходу запланований збір коштів для допомоги військовим із 51 окремої механізованої бригади. Про це інформує IA ZIK.

Джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014», приурочений до відзначення Дня Незалежності України та Днів міст Луцька та Рівного, відбудеться вже всьоме.

Луцька частина фестивалю відбудеться 29-30 серпня в Луцькому замку. Захід спрямований на підняття духу та плекання культурних цінностей серед лучан та гостей міста.

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття – знаковому місці для Волині. Адже саме тут у XV столітті відбувся з’їзд європейських монархів.

У рамках фестивалю заплановані різноманітні майстер-класи для молоді, фотовиставки, театральні дійства, а також благодійні акції, зокрема, масштабний збір коштів на допомогу бійцям 51 ОМБР.

Цього року учасниками фестивалю будуть колективи з США, Польщі, Шотландії, Франції, Куби та України.

ФОТО «ART JAZZ COOPERATION 2013»

Цьогоріч фестиваль триватиме 2 дні у Луцьку. У програмі:

Дует Олега Баковського та Святослава Гавроля (Луцьк)

Тарас Баковський секстет

(Україна+Польща+Куба)

Janusz Muniak & friends (Польща)

FAT-Suit (Шотландія)

Alex Renart trio (Франція)

Keith Dunn та Train Four Blues Band (США та Україна)

У рамках фестивалю відбудеться благодійна виставка волинських митців «Музика на полотні», пленер для художників, а також музична фотосушка для всіх охочих фотографів.

Довідково:

Фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014» проводять Луцький джазовий клуб та Рівненський джаз клуб «Джем», спільно з Волинським молодіжним громадським об’єднанням «Єднання» і Благодійним фондом «Співдружність-Волинь» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus