USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку троє зловмисників побили чоловіка і викрали у нього понад мільйон гривень

27 Лютого 2020 18:02
Учора ввечері в Луцьку троє зловмисників напали на 45-річного місцевого жителя, побили його, викрали понад мільйон гривень і втекли на автомобілі.

Потерпілого госпіталізували, інформують у пресслужбі поліції Волині.

Співробітники карного розшуку поліції області під час комплексу оперативно-розшукових заходів у співпраці з оперативникам Департаменту карного розшуку Національної поліції України, Києва та Миколаївської області встановили особи розбійників. За орієнтуванням оперативників зловмисників зупинили на автодорозі перед Рівним співробітники Управління патрульної поліції Рівненської області.

«Розбійників вдалося викрити та затримати завдяки злагодженим і чітким діям підрозділів поліції Волині та поліцейських Києва, Миколаївської та Рівненської областей. Транспортний засіб на якому пересувалися зловмисники та викрадені ними гроші вилучено. Після оголошення затриманим особам підозри, вирішуватиметься питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Один із них раніше судимий житель Сімферополя, двоє інших – жителі Миколаївської області.
Слідчі поліції Волині за процесуального керівництва прокуратури за фактом розбою, спрямованого на заволодіння майном у великих розмірах, поєднаного із заподіянням тілесних ушкоджень відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють також причетність затриманих осіб до скоєння інших злочинів на території Волині та інших областей.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучани Показати IP 27 Лютого 2020 18:38
А знаєте скільки таких заїзджих по Луцьку шастає? Знімають квартири, придивляються, а потім такі результати! Ті хто квартири здає їм-же головне гроші отримати, а хто під тою маскою - невідомо. Сусіди мовчать коли підозрілих бачать... і що ти поробиш? :(
Наталка до лучани Показати IP 28 Лютого 2020 09:36
а кому скаржитись, якщо власник квартири за кордоном вже років з 10, а квартиру здає сусідка нелегально невідомо кому...був випадок - ці орендарі не закрили кран і залили всі квартири...так вони не відкрили ні ЖЕКу нікому, а сусідка казала, що ніякого відношення до квартири немає і кому скаржитись?
Ха Показати IP 27 Лютого 2020 19:20
а чого ЗЛОвмисник? ше треба розибрати де там справжне зло
Лучан Показати IP 27 Лютого 2020 23:34
Трапилось все близько 17год. А якщо людина гроші при собі на житло мала? Чого відразу тєрпіла і все інше. Чоловік в реанімації у важкому стані. Гроші ні в кого не крав!
лучанин Показати IP 28 Лютого 2020 12:49
якщо б наші люди йшли до них міняти не булоб валютчиків починайте зл о шукати в собі
123 Показати IP 29 Лютого 2020 09:39
Як людей жаба душить.
123 Показати IP 29 Лютого 2020 15:42
Блін, коли я перестану харити людей :(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus