USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку учень ліцею кілька днів крав в супермаркеті «Jack Daniels»

31 Травня 2020 20:22
В обласному центрі Волині учень ліцею №28 протягом трьох днів крав в супермаркеті «Наш Край» віскі «Jack Daniels». Суд призначив неповнолітньому один рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що з 7 по 9 березня неповнолітній обвинувачений, який є учнем ліцею №28 Луцької міської ради, крав в супермаркеті «Наш Край» на проспекті Відродження, 18 віскі «Jack Daniels». Сума збитків становила 1475 гривень.

Допитаний в судовому засіданні неповнолітній обвинувачений повністю визнав свою вину. Він розповів, що «Jack Daniels» викрадав, ховаючи собі під куртку. Потім він продавав його, а гроші використовував на розваги. Збитки він не відшкодував, оскільки кошти у нього відсутні. Хлопець щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо його не карати та передати під нагляд сестри.

Однак суд призначив йому покарання у виді одного року шести місяців позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 31 Травня 2020 21:47
Європа))))там за таке просто б забрали і вигнали б з магазину або як серйозніше батьки б заплатили невеликий штраф
Виборець до Вася Показати IP 1 Червня 2020 09:44
невеликий штраф? По відношенню до розміру якої зарплати? Для цього потрібно зіслатися на норму закону в двох-трьох країнах Європи. А то лише бла-бла-бла.
CC Показати IP 1 Червня 2020 07:47
Хіба батьки не повинні були відшкодувати збитки якщо він неповнолітній?
Ірина Показати IP 1 Червня 2020 08:19
А в нас треба руки рубати і жорстоко карати, інакше ніяк.
Богдан Показати IP 2 Червня 2020 11:23
Як на мене - ліцей - це школа з поглибленим вивченням визначених предметів. ЇЇ учні - здібні діти, які активно проявили себе в навчанні. Назва статті логічно мала б звучати - неповнолітній злодюжка, а не учень ліцею. Питання до судді - чому не зобов'язав злодія (батьків, сестру) відшкодувати збитки, чому працівники супермаркету, повинні віддати частину своєї зарплати за нестачу елітних напоїв, а не занести ці гроші додому дітям.
Ввв.. Показати IP 2 Червня 2020 19:18
Людину еа смепть збив...три роки... За пляшку рік...ціна життя три пляшки...
anonim Показати IP 3 Грудня 2020 22:56
чуваку отгризли руку в киеве штраф 50 грн .служи забатькивщину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus