USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вагітну лучанку посадили на півтора року за крадіжки в супермаркетах

11 Лютого 2023 21:49
В обласному центрі Волині раніше судиму жінку, яка очікує дитину, посадили на півтора року за крадіжки у супермаркетах.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

25 липня минулого року лучанка Оксана Ц. обікрала магазин «Spar» на вулиці Львівській, 61, винісши продуктів на 401 гривню. Також 2 серпня вона здійснила крадіжку в «Сім23» на проспекті Волі, 15 на 406 гривень. Відзначимо, що серед вкрадених продуктів в обох випадках був слабоалкогольний напій «REVO».

Про крадійку відомо, що вона неодружена, має на утриманні трьох малолітніх дітей та є вагітною. Раніше жінка була судимою.

У суді жінка визнала свою вину, попросивши суворо її не карати. Представники потерпілих не наполягали на суворому покаранні.

Врахувавши судимість крадійки, суд призначив їй покарання у виді одного року позбавлення волі, приєднавши до остаточного вироку шість місяців невідбутого раніше покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus