USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку в автівці поліцейські знайшли наркотики та зброю

15 Червня 2023 10:17
У Луцьку на Домни Гордіюк поліцейські зупинили автівку. У пасажира виявили наркотичні речовини та зброю.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Учора близько 23 години екіпаж саме патрулював місто. Коли інспектори проїжджали по вулиці Домни Гордіюк, то помітили автомобіль Audi, в якого не горів габаритний ліхтар. Через цю технічну несправність поліцейські зупинили транспортний засіб.

Під час спілкування з водієм той почав помітно нервувати. Було прийнято рішення провести поверхневу перевірку, під час якої у кишені чоловіка патрульні виявили два зіп-пакети з білою порошкоподібною речовиною, що була схожа на наркотичну.

Інспектори провели поверхневу перевірку також щодо пасажира авто. У його сумці було виявлено предмет, схожий на револьвер.

Оскільки такі дії громадян мають ознаки кримінальних правопорушень, патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 15 Червня 2023 11:34
Не горить габарит , а давай подивимось може проблема в сумці , і кишенях . Смішно , але це вже називається обшук , і аж ніяк не поверхневий огляд , протокол , і два свідка мабуть також були . Бували такі випадки що підкидали . Те що затримали це добре , але з порушенням прав !
дідо до 123 Показати IP 15 Червня 2023 12:17
мудило, чесній людині нема чого боятися...
123 Показати IP 15 Червня 2023 11:57
По діаметру дула видно, що це запальничка, муляж або пневмо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus