USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку в суботу обмежать розважальні заходи і рух транспорту

22 Листопада 2019 18:46
З метою гідного вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні у Луцьку відбудуться скорботні заходи. Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, інформують у Луцькій міській раді.

Цього дня на приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста буде вивішено Державний Прапор України зі скорботною стрічкою. Керівникам підприємств та установ міста рекомендовано утриматись від проведення 23 листопада розважальних заходів.

Також заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства, на території Історико-культурного заповідника у місті Луцьку.

Аби вшанувати пам’ять безневинно убієнних жертв голодоморів в Україні, у суботу, 23 листопада, о 15.00 год. на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться громадянська хода, яка прямуватиме до Замкової площі, де відбудуться скорботні заходи. О 16.00 українці вшанують знищених голодом спільно акцією «Запали свічку!»

Під час проведення скорботної ходи та панахиди за загиблими від голодоморів в Україні буде зупинено рух транспорту через Братський міст, на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі обмежать рух транспорту під час скорботних заходів.

Запрошуємо лучан долучитися до скорботних заходів, що відбуватимуться у нашому місті, та запалити о 16:00 свічки на підвіконнях своїх осель в пам’ять про мільйони втрачених життів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus