USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку відбулася акція на підтримку Білорусі

14 Серпня 2020 22:08
Сьогодні, 14 серпня на Театральному майдані у Луцьку відбулася мирна акція на підтримку жителів Республіки Білорусь.

«Луцьк виходь! Захистимо демократію Білорусі!» – саме під таким гаслом зібралися сотні небайдужих лучан в центрі міста, аби висловити свою підтримку народу, який зараз виборює свою свободу, повідомляє Під Прицілом.

«Не дамо пролити кров мирному народу Білорусії! Ти пам’ятаєш Майдан у 2014?! Не дамо зробити це ж саме і з нашими сусідами. Живе Беларусь!» – скандували на Театральному майдані у Луцьку.

Під час заходу усі постійно скандували «Живе Беларусь» та слухали пісень про Білорусь. В кінці мирної акції лучани записали зворушливе відеозвернення до білорусів та висловили свою підтримку їм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
роздуми Показати IP 14 Серпня 2020 22:28
якщо відбувається акція, значить комусь це треба...
Можливо Показати IP 14 Серпня 2020 22:45
Уважно подивіться де ви живете і як живете
#80 % Показати IP 14 Серпня 2020 23:10
Пакуль жыве Бацька - жыве Белорусь!
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2020 07:58
Без батька Лукашенка Білорусію чекає сценарій України, а може й гірший.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2020 08:12
А в Америке, Германии, Франции митинги у посольств Белоруссии проводят?))
Свідомий Показати IP 15 Серпня 2020 08:59
Захистити демократію це по вашому як- шляхом насильства привести до влади меншість, яка диктуватиме свої умови більшості. То це диктатура а не демократія. Бо більшість по вашому недостатньо розумна щоб вибрати вас таких хороших. За цим проглядається найбільший християнський гріх- гордість. Ви вважаєте себе кращими і розумнішими за тих людей, що підтримали не вашого кандидата. На цьому фоні Лукашенко виглядає набагато краще за вас. Він хоча б перший раз прийшов до влади чесним шляхом, з народною підтримкою. Ви ж туди ломитесь силою, проливаючи кров. Почитайте, що святе письмо говорить про владу. Почитайте апостала Павла про воїна який носить меч і захищає цю владу, і ви по іншому подивитесь на дії військових і ОМОНУ, це люди Божі, які виконують його волю і задум. Величезна дикість цієї ситуації в тому, що люди готові калічити, вбивати собі подібних заради примарної матеріальної вигоди в майбутньому, якої вони можливо, як в нашому випадку так ніколи і не отримають. Людина перебуваючи в полоні матеріальної енергії забуває, що насправді у цьому світі їй нічого не належить. Вона нічим пе володіє. Вона приходить в цей світ абсолютно голою, йде з нього так само, залишаючи навіть тіло, що по суті являється купою грунту, набором хімічних елементів. Все що відбувається з вами- відбувається з волі Господа, а не Лукашенка чи Тихановської. Все чим ви тимчасово користуєтесь на цій землі- вам дав Господь Бог а не дав Лукашенко чи дасть Тихановська. Не завжди матеріальний достаток сприяє розвитку духовному. Задумайтесь, коли прийде час, і всі ми станемо перед лицем Господа, як ви поясните те, що ви кидали каміння і палили ближнього свого, лише для того, щоб здобути кращі умови для свого тлінного тіла.
Олексвндр Показати IP 15 Серпня 2020 10:24
ХТО ЦІ ЛЮДИ?НАЙТИ ЇМ РОБОТУ.
123 Показати IP 15 Серпня 2020 10:31
Це жах! Невже ще не зрозуміли, що протести і Білорусі нічого доброго не дадуть людям! Мало прикладу України?!
Валерій Показати IP 15 Серпня 2020 11:01
Дай бог кожній країні такого президента як Лукашенко....
Експерт Показати IP 15 Серпня 2020 19:02
1) До тих хто підтримує, чия би корова мичала; 2) В себе порядок наведіть; 3) На відмінну від Великого Пу, ім' я якого називати в цій країні небезпечно, Лукаш самий нормальний колхознік там, а вот ОМОН в нього реальні чмирі.
Сміх Показати IP 16 Серпня 2020 10:34
Чому в мітингарів такі тупі дитячі обличчя?
Я до Сміх Показати IP 16 Серпня 2020 14:11
розумні в таке г... не впишуться...
Анонім Показати IP 17 Серпня 2020 23:28
Сильно помогли... Эта кучка активистов тоже хочет, чтоб Белоруссия стала сырьевой страной, покупала газ из Словакии втридорога, коммуналка у них там чет дешевая... Чтоб белоруссы по всей стране разъехались в поисках заработка. Добродии, одним словом. Как тут выше писали: "Дайте им работу"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus