USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку відбудеться майстер-клас із анімації, присвячений волонтерам

6 Червня 2023 16:19
Департамент молоді та спорту Луцької міської ради спільно з ГО «ІМАГО» організовують майстер-клас із анімації для підлітків та молоді з тематики волонтерства.

«Усі ми знаємо, що волонтерські організації та волонтери користується довірою значної частини суспільства; стали на захист нашої Батьківщини нарівні зі збройними силами України; свій час та інші ресурси витрачають на допомогу тим, хто цього потребує», – інформують у міськраді.

Якщо Ви цікавитеся питаннями волонтерства, хотіли би спробувати себе у ролі волонтерів, а також любите анімацію – це пропозиція саме для Вас!

Ви матимете можливість:

– взяти участь у зустрічі з відомими волонтерами;

– спробувати свої сили в анімаційному триденному майстер-класі;

– стати творцем анімаційного ролику про волонтерство;

– долучатися (у подальшому) до волонтерських акцій різного спрямування (за бажанням).

Усіх охочих запрошують на першу зустріч із волонтерськими організаціями, яка відбудеться 8 червня 2023 року у конференц-залі «Shopena» (вул. Шопена, 22, 1 поверх). Початок 14.00. Орієнтовна тривалість – 3-3,5 години. Під час цієї зустрічі Ви зможете познайомитись із волонтерами, поспілкуватись із ними за горнятком запашного чаю, дізнатися які волонтерські напрямки є найбільш актуальними на сьогоднішній день, а деякі напрямки навіть відкрити для себе вперше. Під час цієї ж зустрічі Ви зможете взяти участь у короткому вступному майстер-класі з пластилінової анімації та створенні відео.

Орієнтовно за два тижні після заходу стартує триденний амінаційний (поглиблений) майстер-клас зі створення групового соціального ролику про волонтерство (мету волонтерства, що воно дає людині, в чому його цінність тощо). Це буде особиста та командна робота. У подальшому створений соціальний ролик буде розповсюджено у всіх доступних мережах. На триденний поглиблений майстер-клас буде відібрано лише 10 учасників та учасниць; він буде дуже насиченим. Відбір буде здійснено згодом серед учасників першого заходу, які виявлять бажання брати подальшу участь.

Що необхідно для першої зустрічі?

Дата зустрічі: 08 червня 2023 року. Час заняття: 14:00 – 17:00 (орієнтовно) Локація: вул. Шопена, 22, 1 поверх

Вік учасників: від 13 років.

Реєстрацію буде закрито, як тільки сформується група з 24 осіб (для участі у першій зустрічі). Тому – поспішіть!

Зареєстрованим учасникам буде повідомлено про деталі участі у Телеграм/Вайбер.

Посилання для реєстрації: http://surl.li/hnrbk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus