USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбудеться міжнародна матчева зустріч з легкої атлетики

21 Вересня 2018 08:44
У Луцьку відбудеться міжнародна юнацька матчева зустріч між збірними України, Білорусі і Туреччини.

Про це повідомляється на сайті Федерації легкої атлетики України.

Змагання пройдуть 22 вересня на стадіоні «Авангард».

Матчева зустріч у Луцьку стане заключним етапом перед юнацькими Олімпійськими іграми. Серед учасників буде відразу кілька претендентів на найвищі місця на Іграх у Буенос-Айресі!

За збірну України виступлять рекордсмен світу з метання молота серед юнаків, чемпіон світу та Європи серед юнаків, срібний призер юніорського чемпіонату світу Михайло Кохан, переможниця юнацьких чемпіонатів світу та Європи зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх, переможниця юнацького чемпіонату Європи з метання молота Валерія Іваненко, срібний призер юнацького чемпіонату Європи зі стрибків у висоту Олег Дорощук.

У рамках матчу відбудуться змагання не лише для професійних атлетів, а й для дітей. Вони матимуть можливість потренуватися і позмагатися за програмою «Дитяча легка атлетика» у супроводі досвідченого і професійного тренера.

Початок змагань о 15:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus