USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбудеться «Осінній бал» для особливих дітей

31 Жовтня 2019 10:47
22 листопада 2019 року у Луцьку відбудеться «Осінній бал» для дітей та підлітків з особливими потребами. На проведення заходу луцькі депутати виділили 50 тисяч гривень.

Про це стало відомо 30 жовтня, під час засідання чергової 65-ї сесії Луцької міської ради.

У заході візьмуть участь вихованці Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також члени громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».

Нагадаємо, минулого року серед почесних гостей «Осіннього балу −2018» виступали фіналіст шоу «Голос країни 5» Антон Копитін, учасниця «Голосу країни 8» із Волині Марія Хурсенко, а також танцюрист і хореограф Владислав Яма, котрий дав майстер-клас із виконання одного з традиційних танців балу.

Тож депутат Борис Смаль зініціював виділення грошової допомоги на проведення «Осіннього балу – 2019».

«Раніше мова йшлася про виділення 250 тисяч гривень з міського бюджету, однак бюджетна комісія Луцької міської ради таку ініціативу відхилила.
Прошу виділити хоча б частину коштів на департамент сім’ї, молоді та спорту, а, натомість, 50 тисяч зняти з ремонту фонтану на Тетральному майдані», – звернувся Костянтин Петрочук до колег.

Так, луцькі обранці громади ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus