USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку організація для особливих дітей отримала власне приміщення

30 Серпня 2019 14:06
У Луцьку громадська організація для особливих дітей «Кольори веселки» отримала приміщення для проведення занять зі своїми вихованцями.

Урочиста презентація цього приміщення відбулась сьогодні, 30 серпня, у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі.

До слова, ГО «Кольори веселки» опікується дітьми з психофізіологічними порушеннями розвитку. За станом на сьогодні, організація налічує 12 вихованців, утім, з початком нового начального року до них долучаться ще троє дітей.

Зі слів керівниці «Кольорів веселки» Олени Вербицької, у новому приміщенні кваліфіковані педагоги проводитимуть розвиваючі ігри та заняття для вихованців. Також організація займатиметься відпочинком, оздоровленням дітей з інвалідністю та іншими порушеннями розвитку.

«Оскільки наша громадська організація приміщення не має, то усі майстер-класи, а також інші заходи ми будемо проводити на базі Луцького навчально-реабілітаційного центру. Ми вдячні депутатам Луцької міської ради за відремонтований клас з новими меблями. У приміщенні цієї класної кімнати ми будемо організовувати різноманітні заходи, вікторини, свята», – зазначила Олена Вербицька.
Окрім цього, вона наголосила, що саме сьогодні ГО «Кольори веселки» святкує свій перший День народження.

«Свою роботу наша організація розпочала рік назад, коли наші діти перейшли навчатися до п’ятого класу. Першим ділом ми замінили старі двохмісні парти на індивідуальні одномісні, що регулюються під ріст кожної дитини. Наступним кроком була заміна старої меблевої стінки на нову», – розповіла очільниця організації.

Також вона наголосила, що і батьки, і діти із «Кольорів веселки» завдячують за допомогу та підтримку раднику Луцького міського голови Ігорю Поліщуку, а також депутату Луцької міської ради Андрію Покровському.

Разом із тим Особливу подяку Олена Вербицька оголосила Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», завдяки якому для організації придбали новий кольоровий принтер.

«Недаремно логотип нашої організації – сонце, хмарки, веселка. Адже кожна дитина має свій особливий, неповторний характер. Усі вони різні – наче кольори веселки. І усім їм потрібно допомогти віднайти власне місце у великому світі», – насамкінець зазначила керівник організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Однозначно Показати IP 30 Серпня 2019 17:55
Таки добра новина , тільки аби не забули дорослі , для чого отримали те приміщення- щоб дітям було затишно й комфортно ,без показухи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus