USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку відбулися спортивні змагання заради дітей із Spina bifida

2 Березня 2019 15:36
У культурно-розважальному комплексі AdrenalinCity 2 березня вперше відбувся Відкритий Кубок Західної України із жиму лежачи, станової тяги, Push&Pull та багатоповторного жиму, підйому штанги на біцепси серед чоловіків та жінок згідно правил WPA.

Організаторами заходу стали Всесвітній Альянс Пауерліфтингу в Україні за підтримки Луцької міської ради та Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна». Метою змагань було не тільки популяризувати пауерліфтинг в Україні, а й допомогти дітям із хворобою «Spina bifida»: зібрані кошти будуть передані фонду «Діти без кордонів», йдеться на сайті Луцької міської ради.

На урочисте відкриття завітали радник міського голови Ігор Поліщук, депутат Луцької міської ради Андрій Авраменко, директор КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук та президент WPA України Вадим Коцага.

Спортивний захід розпочався вальсом у неповторному виконанні Ярослави Чеклової.
«Міська рада приділяє особливу увагу розвитку спорту у нашому місті, адже спорт відіграє надзвичайно важливу роль у житті дітей. Його розвиток для нас є пріоритетом.

Хочу сказати слова вдячності організаторам цього заходу, адже це не тільки надзвичайно потужне дійство у нашому місті, а й тому, що так ми допоможемо дітям, які дійсно цього потребують. Хочу побажати усім учасникам змагань гарних результатів, як спорті, так і в житті», - привітав присутніх Ігор Поліщук.
«Дуже добре, коли відбуваються такі свята, адже ми маємо змогу показати потенціал наших юних бійців. Це діти, які не зважаючи на усі моменти, що відбуваються у житті стійко переносять випробування», - також зазначила Наталія Назарук.

Потому діткам було вручено подарунки від організаторів змагань, Луцької міської ради і Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».
Спробувати свої сили у різноманітних вагових та вікових категоріях на змагання завітали спортсмени із Луцька, Вінниці, Києва та Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus