USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбулися запеклі півфінали футзального чемпіонату Волині. Фоторепортаж

11 Вересня 2022 12:42
Асоціація футзалу Волині вирішила дограти попередній сезон, тому на майданчиках Волинської ОДЮСШ та спорткомплексу ВНУ у півфіналах зійшлися команди з різних ліг. Звичайно ж, найбільша увага вболівальників була прикута до півфіналу Суперліги, де між собою зійшлися «Надія Хорів» та «Теремно Хліб».

Голова Асоціації футзалу Волині Дмитро Притулюк у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що після обрання нового складу керівних органів АМФВ було прийняте рішення дограти сезон 2021/22, оскільки команди не винні в ситуації, що склалася.

«Півфінальна та фінальна стадія плей-оф у всіх восьми лігах та всі кубкові турніри будуть зіграні впродовж вересня-жовтня. Відзначу, що Суперліга Волині є груповим етапом Другої ліги України. Після перемоги чемпіон далі повинен був грати плей-оф Другої ліги, але наразі проводиться опитування самих учасників стосовно ймовірності таких змагань. Якщо і буде фінал Другої ліги, то суттєво скорочений регіонально», – зауважив Дмитро Притулюк.
Регулярний чемпіонат Суперліги виграла команда «ТТІ Нововолинськ», яка вже очікувала суперника у фіналі плей-оф, адже «Вокар-Ковель» не зміг зібрати команду на півфінальні ігри.

Натомість в іншому півфіналі між собою зійшлися «Надія Хорів» та «Теремно Хліб». Перший півфінал завершився з рахунком 3:1 на користь «Надії», тож «Теремно» зберігало непогані шанси, як мінімум, щоб поборотися за фінал.
Однак «Надія» у першому таймі показала, хто є фаворитом у цьому протистоянні, забивши два сухі м’ячі – на 4 хвилині відзначився Віталій Патуляк, а подвоїв рахунок на 7 хвилині Андрій Кузик.
Попри таку першу половину гри, «Теремно» не збиралося здаватися та за стартові п’ять хвилин зрівняло рахунок – забивали Максим Герасимук та Роман Воробей. Але на більше «Теремно» не вистачило сил – Василь Денис на 24 хвилині знову вивів «Надію» вперед, встановивши остаточний рахунок матчу – 3:2 (6:3 за сумою двох ігор). Тож у фіналі Суперліги між собою зіграють «Надія Хорів» та «ТТІ Нововолинськ».
До слова, у Нововолинська є шанс вперше стати абсолютним чемпіоном області, натомість «Надія» п’ять разів вигравала регулярку, але тільки одного разу була абсолютним чемпіоном.

Натомість у фіналі Вищої ліги гратимуть «Кум і Ко» (Луцьк) та «Торпедо», а в фіналі Першої ліги між собою зійдуться «Камаз-Агро» з Рівненщини та дубль «Надії» з Хорова.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus