USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку відкрився супермаркет «СвіжачОК». Фото*

26 Жовтня 2019 20:49
26 жовтня у Луцьку урочисто відкрили супермаркет «СвіжачОК». Магазин, у якому можна придбати найсвіжіші продукти, розташований на вулиці Рівненській, 48 (навпроти зупинки «Автоколона»). Заклад працює без вихідних з 8 до 22 години.

У торговому залі площею 212 квадратних метрів представлені 5 тисяч найменувань товарів. Асортимент звичний для супермаркетів – свіжі овочі та фрукти, молочні продукти, яйця, різноманітні ковбасні вироби та риба, бакалія, кондитерські й хлібобулочні вироби, соки і напої.

Родзинкою супермаркету, що вирізняє його серед інших, є реалізація свіжих устриць.
На окремих стелажах – гігієнічні товари, побутова хімія та необхідні в кожному домі господарські дрібниці. Кавомани можуть посмакувати у супермаркеті якісною кавою та кондитерськими виробами.
Менеджери торгової мережі не забули і про домашніх тварин, відвівши окремий стелаж для корму котиків і песиків. Одним словом, придбати все необхідне тут можуть всі члени родини – від найстаршого до наймолодшого, не обділивши чотирилапих улюбленців.

Власник торгової мережі «СвіжачОК» Сергій Сидорук зазначив, що раніше у Луцьку функціонували дві крамниці з такою назвою. Однак замість них у місті представили новий супермаркет універсального формату. Для власників принципово, щоб у торговому закладі реалізовували винятково свіжу продукцію. Тому постійно слідкують, щоб товар був якісний і свіжий.
Для постійних покупців у супермаркеті діє знижка на всі товари. За рахунок спеціальних домовленостей із постачальниками ціни на товари у супермаркеті «СвіжачОК» нижчі, ніж в інших мережевих крамницях. Це відразу помітили покупці, які завітали ознайомитися із новим торговим закладом. Тому жоден відвідувач не вийшов без покупки.
– «СвіжачОК» – дуже класний магазин, тут стільки всього, аж очі розбігаються. Я живу поряд і рада, що нарешті у цьому мікрорайоні з’явився супермаркет. Я люблю смакоту, а тут її багато і вона завжди свіженька! – каже 17-річна Дарина.

– Я прийшла вперше, хоча живу на Балці, – каже 40-річна Ольга. – Ось вибрала дитячу книжечку для внучки. Приємно здивована доступними цінами і широким асортиментом товарів. Отримала дисконтну картку і буду тут купувати необхідні товари для дому.

– Я щодня гуляю у цьому районі з маленькою донечкою, дізналася, що відкрився новий супермаркет. Відразу відзначила, що між продуктовими полицями можна вільно пересуватися з дитячим візком. Тут гарний дизайн, привітні продавці, великий вибір і найголовніше – ціни по кишені, – каже 35-річна Тетяна, мама в декреті.

Сергій Сидорук наголошує, що вони постійно дбають про те, щоб людям було приємно прийти в «СвіжачОК». Приємна атмосфера, широкий асортимент, дружній колектив, доступні ціни – складові роботи супермаркету, які роблять «СвіжачОК» магазином для повсякденних покупок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Район Балки Показати IP 26 Жовтня 2019 21:51
Треба сходити в розвідку, а то в Нивці часто залежаний товар підсовують
Ірина Показати IP 26 Жовтня 2019 22:52
Удачі та процвітання!!!!!!!
Сергій Показати IP 27 Жовтня 2019 07:51
Нажаль немає для велосипедів тримачів
Сергій Показати IP 27 Жовтня 2019 07:55
Для велосипедів забули
Юра Показати IP 27 Жовтня 2019 11:48
А чому кульки при вході в магазин кольору (синій білий червоний) російського стяга? Власний магазину росіянин?
Пілот до Юра Показати IP 27 Жовтня 2019 14:56
Ну ти і олень!
Анатолій Показати IP 27 Жовтня 2019 13:25
Молоді Самарівці рулять!
133 Показати IP 27 Жовтня 2019 14:49
Єдина ремарка, дуже не професійні продавці,20хв шукають код, в товарі не розбираються,смішно на них дивитися ,не уважні.
Лучаночка Показати IP 27 Жовтня 2019 16:25
Хто був в магазині ? Яку враження? Чи стоіть іхати з центру туди? Чи дійсно дешевше???? Дайте відповідь .чи стоіть тратити свій час?????
Звісно до Лучаночка Показати IP 27 Жовтня 2019 17:44
не варто, більшість товарів дорожчі ніж в АТБ та Сільпо, асортимент значно менший
Анонім до Лучаночка Показати IP 27 Жовтня 2019 17:58
Дура?
лучанка Показати IP 27 Жовтня 2019 20:08
молодцві! успіху!
Сергій Показати IP 28 Жовтня 2019 23:11
Я є власником магазину СвіжачОк. Я не «женусь» за прибутками. Моя ціль, щоб люди яким по дорозі додому або які живуть неподалік було приємно зайти до нас у гості і отримати максимум задоволення і придбати все необхідне. Асортимент і ціни звичайно постійно будем коректувати. Є ще багато цікавих ідей. Все згодом. Заходьте в гості та пишіть свої побажання та відгуки. Ми працюємо в першу чергу для Вас. Дякую.
Оксана Показати IP 29 Жовтня 2019 19:14
Магазин просто чудовий!!! Все сподобалося! Доступні ціни,все зручно і зрозуміло. Рекомендую!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus