USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зняли свій Harlem Shake. ВІДЕО

2 Березня 2013 18:00
Соцмережевий тренд, інтернет тендеція, світовий флешмоб та багато інших жахливих слів про Harlem Shake. Тепер це - Луцьк. Proaction бачив - Proaction показує, - так презентували у Луцьку власний варіант відео, яке з кінця січня стало «мегатрендом» та заполонило світовий Інтернет.

«Будь сам в тренді мережевому, не менжуйся, долучись до правильної групи та першим дивись свіжачок! Всім МИР!», - йдеться у повідомленні активістів.

Так, не встигла в мережі відгриміти слава корейського вірусного ролика Gangnam Style, як онлайн-ентузіасти знайшли собі нове захоплення - Harlem Shake. Інтернет-меми стають масовим трендом із шаленою швидкістю, і чим коротший відеоролик, тим швидше він поширюється по світу.

Початок усьому поклав японський блогер Filthy Frank, який в компанії трьох друзів, переодягнених у костюми інопланетянина, рейнджера і диктатора КНДР, станцював свій перший дивний Harlem Shake. Далі були п'ятеро нудьгуючих підлітків з Австралії, які повторили мем, а потім інтернет-хвиля понесла Harlem Shake по всьому світу. Найпопулярнішими варіаціями стали шейк норвезьких солдат на плацу, перформанс під водою у виконанні цілої команди синхроністів, а також танці від пожежних і Спайдермена від команди ведучих і редакторів каналу KSLA News.

Нудьгуючі працівники офісів, дівчата в нижній білизні, сотні людей на Таймс-сквер, співробітники Pepsi, Google, National Geographic - взяти участь в поширенні мема захотіли тисячі. Всього за тиждень Harlem Shake підкорив і пострадянський простір. Зараз в Youtube вже близько 30 тисяч роликів з фантазіями на тему, а сумарна кількість переглядів перевищила 120 мільйонів.

Зауважимо, в оригіналі Harlem Shake - це танець, що зародився в Гарлемі в 1980-х роках. Друге життя йому подарував у 2001 році репер G Dep, майстерно розучивши складні рухи. Скільки триватиме новий виток популярності Harlem Shake, невідомо, але мем вже приносить неприємності деяким активістам. Команду хокеїстів з Нью-Йорка не допустили до гри за їх Harlem Shake, який хлопці виконали в роздягальні в напівголому вигляді, а з футбольної команди університету Пенсильванії були виключені 11 осіб за «імітацію сексуального акту» в їх варіації вірусного відео.

Harlem Shake by Delight Group у виконанні креативної групи Proaction. Lutsk Edition.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Паравоз Показати IP 2 Березня 2013 19:01
Вони вже задрали, стадо б..ів!
Олег Філінюк Показати IP 3 Березня 2013 00:41
Можна вічно дивитися на три речі.Як горить вогонь як тече вода, і на луцьких дал..обів з цього відео)
Modern Показати IP 3 Березня 2013 10:45
Ще до всіх цих "стад" не вистачає такої "звЯзди" МІРОВОГО МАСШТАБУ, як пан ... Ясєнь), його теж в цей пеньковий "отряд" треба долучити та так званих ВСІХ аля "діджеїв" міста Луцька,тут один ддіжей був - Артем Небо і той втік..., а це всЕ,що тут залишилося...-це сміх та гріх,а "строять" з себе)))... в контакті лише як глянеш на їхні сторінки))), то ридати зі сміху хочеться)))!!! От треба було їх ще туди!
старпер Показати IP 3 Березня 2013 11:00
повна деградація
2 Модерн Показати IP 3 Березня 2013 18:52
"тут один ддіжей був - Артем Небо" - не Небо, а Неба ))) знаток ))))а як же Токіо, Дастін, Піонер, Макс Фрімен чи ти їх також вважаєш дідеями ???!!! і я тобі скажу не критикуй Ясеня - безкштовний піар робиш, плюс йому тільки )))) 2 старпер: твій нік говорить сам за себе ))) відстаєш, старічьок ! ))))
Ya 93 Показати IP 3 Березня 2013 21:05
А як на мене прикольно вийшло
2 Ya 93 Показати IP 4 Березня 2013 07:16
таким як ти 19річним пацанам - так. Подорослішаєш, побачиш це у іншому світлі. Дуркувати пів життя це як мінімум - тупо
Наталя Показати IP 5 Березня 2013 10:57
А в чому креативність? Це правильно називається - дебілізм.І крапка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus