USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відремонтують небезпечне перехрестя

4 Липня 2021 14:35
У Луцьку за кошти місцевого бюджету відремонтують перехрестя вулиць Чорновола, Карпенка-Карого та Задворецької.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив на платформі Prozorro департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 9 липня, аукціон розпочнеться 12 липня.

Очікувана вартість поточного ремонту перехрестя становить 1 555 000 гривень.

Відповідно до технічної специфікації, ремонт перехрестя вулиць Чорновола, Карпенка-Карого та Задворецької включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, перевезення асфальтогрануляту, розливання бітумної емульсії, улаштування вирiвнювального шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiшi, улаштування покриттiв товщиною чотири сантиметри з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiші, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття дорiг, перекладання горловин дощоприймальних та оглядових колодязiв.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня поточного року. Гарантійний строк збереження об’єкта становитиме п’ять років.

Відзначимо, що на цьому перехресті часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди, а в години пік тут утворюється затор.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нема на то ради ! Показати IP 4 Липня 2021 15:51
Так його ж тільки недавно зробили ! Ше ж навіть міжремонтніий термін не вийшов ! То які тоді юридичні підстави повторно фінансувати з бюджету?
Микола Показати IP 4 Липня 2021 18:36
Знову будуть ліпити з гамна і палок, притягніть до відповідальності попереднього підрядника. Перехрестя розібралося через шість місяців експлуатації.
Добрий Показати IP 4 Липня 2021 19:15
А чого ні ? Грошей хватить....
отак Показати IP 5 Липня 2021 08:12
дорогі люди, мова йде про ремонт дорожнього полотна. донині його не чіпали: облаштували тротуар, поставили світлофор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus