USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Овації, гроші та подяки: у Луцьку відзначили найкращих спортсменів

12 Вересня 2019 18:08
Найкращі привітання з нагоди з нагоди Дня фізичної культури та спорту – свята краси, здоров’я, великих та перемог, які можливі лише завдяки титанічній праці над собою, звучали на адресу спортсменів, тренерів, ветеранів та шанувальників спорту, а також працівників організацій та установ фізичної культури.

Так, нагородження найкращих спортсменів Луцька з нагоди Дня фізичної культури та спорту відбулося сьогодні, 12 вересня, у Палаці учнівської молоді.

Урочистості стартували із виступу барабанщиць, які задали енергійний ритм та настрій святу.
Захід розпочали із розповіді про основні здобутки спортсменів обласного центру за перше півріччя цього року.
Зокрема, вихованці тренера Олега Хом’яка вдало виступили у чемпіонаті України з жиму лежачи. Оксана Приходько стала абсолютною чемпіонкою України та двічі оновила рекорд України у ваговій категорії до 59 кілограмів, погравши суперникові лише за власною вагою. Сергій Деняк став чемпіоном України серед ветеранів другої вікової групи.

Разом із тим луцькі плавці вдало виступили на Чемпіонаті України з плавання у місті Запоріжжі. Так, спочатку на дистанції 200 метрів Максим Ткачук виборов срібну медаль, встановивши при цьому новий юнацький рекорд України, а на фініші спортсмени Ілля Петрочук, Олексій Стахір, Максим Ткачук, Антон Карасійчук встановили новий юніорський рекорд України. Срібло завоювала і луцька плавчиня Дана Ахмедова. Варто зазначити, що усі плавці – вихованці комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради».

Поповнила міську скарбничку золотою медаллю і легкоатлетка Ірина Климець, яка здобула перемогу в метанні молота під час ХХХ Всесвітньої літньої олімпіади.

Вдало виступили на третьому чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації вихованці тренера Ігоря ДолинськогоАліна Потоцька та Мар’яна Джигалюк.

Традиційними для Луцька стали міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка», у яких беруть участь найсильніші скороходи України та світу. Луцькі спосмени Олена Собчук, Віктор Шумік та Іван Банзерук тричі підіймалися на п’єдестали пошани.

Під час чемпіонату України з легкої атлетики успішно виступила Анжела Лихач, яка виборола золоту медаль з бігу на 800 метрів. А Дмитро Кальков під час цих змагань став срібним призером з метання спису.

Тріумфальним був цей рік і для луцьких велосипедисток – Дарини Мартинюк, Юлії Дорошенко, Ірини Шиманської, Олексанлри Логвінюк та Яни Беломоїної.

Загалом же луцькі спортсмени лише за перше півріччя 2019 року на чемпіонатах та кубках України з олімпійських видів спорту вибороли 32 золоті, 24 срібні та 25 бронзових медалей. Варто зазначити, що на сьогодні троє луцький спортсменів вибороли ліцензії на участь в Олімпійських іграх 2020-го року, що відбудуться у Токіо.

Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Луцьку, пропаганду здорового способу життя, високі показники зі спорту вищих досягнень, а також з нагоди професійного свята, спортсменів, тренерів, управлінців та депутатів нагородили почесними грамотами від Луцького міського голови.
Окрему подяку від мера отримали колектив футбольного клубу «Магніт» з віце-президентом Володимиром Хом’яком, колектив баскетбольного клубу «Старий Луцьк – Університет» (головний тренер Володимир Журжій) та волейбольна команда КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Луцької міської ради» (тренер-викладач Ігор Кравчук).

Окрім нагороджень та подяк, присутні у залі мали змогу насолодитися під запальні танці луцьких чарлідерів;
під чуттєвий східний танець триразової чемпіонки України та Республіки Білорусь зі східних танців Анжеліки Арутюнян; футбольний фрістайл від Івана Мелешка; виступ луцьких акробаток та видовищне світлове шоу від майстрів світлових ефектів «ЗЕТ-шоу». Також найкращим із найкращих вручили грошові винагороди.

Фото та текст Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Lucanin Показати IP 12 Вересня 2019 19:03
Тож Максим Ткачук вже не має відношення до СДЮШОР?! Його тренера звільнили, к батько після цього забрав його з цієї школи. Цирк
Тренер до Lucanin Показати IP 12 Вересня 2019 20:27
Максим є на фото) Тобто ніхто нікого не забрав
Q Показати IP 12 Вересня 2019 20:09
З таким лицем Костя дарив медальки, що грішним ділом подумав, а ось і інфініті дарить.
Дідусь Показати IP 12 Вересня 2019 22:02
Бояться напевно втратити золоту рибку Ткачука, так як люблю поспілкуватись з онуком по темі спорту , то розповідає мені , що дійсно у нього сильні результати , доречі онук взагваті від нього. І хай щастить на далі тобі синку
Иван Показати IP 13 Вересня 2019 10:14
Судя по фото, во время церемонии - Хлопали в ладоши по команде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus