USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку відзначили прикордонників, які повернулися додому на ротацію

8 Травня 2024 16:30
Сьогодні, 8 травня, у Луцьку відзначили нагородами особовий склад прикордонної комендатури швидкого реагування шостого прикордонного Волинського загону, який успішно виконував бойові завдання із забезпечення національної безпеки, оборони та стримування агресії росії в зоні бойових дій.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Участь в урочистостях взяв міський голова Ігор Поліщук. На заході також були присутні голова Державної прикордонної служби України, генерал-лейтенант Сергій Дейнеко, начальник Західного регіонального управління генерал-майор Валерій Вавринюк, перший командир Луцького прикордонного загону генерал-лейтенант Аркадій Яворський, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, митрополит Луцький та Волинський Михаїл.

Цей захід відзначив мужність та відданість наших захисників, які боронять рідну землю від російських загарбників і нещодавно повернулися на ротацію. Прикордонники отримали заслужені нагороди та визнання за свою доблесть та вірність присязі. Їхні подвиги та самопожертва — приклад для сучасників та майбутніх поколінь, акцентують в ЛМР.

Міський голова Ігор Поліщук привітав військовослужбовців з поверненням додому та побажав якомога швидшого морального відновлення та фізичного одужання пораненим.

Читати ще: У Міноборони пояснили, хто з держслужбовців підпадає під бронювання

“Наша честь, шана і повага тим, хто повернувся додому на щиті. Вічна їм пам’ять. Я хочу подякувати вам за те, що в надзвичайно складних умовах ви виконуєте бойові завдання із захисту України та її народу. Вдячність вам за те, що завдяки вашим старанням у нашому місті та громаді немає розрухи, діти можуть відвідувати школи та садочки, а люди працювати. Бажаю вам міцного здоров’я. В Бога просимо якнайшвидшої перемоги Україні”, — висловився мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus