USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вісім команд маленьких футболістів змагалися на турнірі «За сильну Україну». Фото

21 Квітня 2022 10:08
Вісім команд хлопчиків та дівчаток 2013-2014 року народження змагалися на мініфутбольному турнірі «За сильну Україну», який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Перемогу здобула команда «Олімпія» 2013 року народження.

Нагадаємо, нещодавно Фонд провів турнір «За сильну Україну» серед хлопчиків та дівчаток 2011-2012 року народження, а вчора футбольні баталії відбулися на полях шкіл №10 та №19 серед їхніх молодших колег. Відзначимо, що поблизу футбольних полів розташоване велике бомбосховище, в яке діти могли сховатися у разі сигналу повітряної тривоги.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зазначила, що у змаганнях взяло участь вісім команд.

«Ми продовжуємо серію турнірів «За сильну Україну». Минулого тижня провели турнір для старших діток, сьогодні грають молодші. Дітей було збирати зовсім неважко. У турнірі брала участь навіть команда дівчаток. Маленькі спортсмени грали з особливою завзятістю, адже всі дуже скучили за змаганнями, фактично за цих 55 днів це перший турнір для них. Зараз навіть тренування не всі команди проводять, тому важливо підтримувати спортивні навички та дух дітей», – сказала Катерина Шкльода.
Отож третє місце посіла команда «Любарт». Натомість за золото змагалися «Респект» та «Олімпія» 2013 року народження, перемогу у фінальному матчі здобули останні, тож «Респект» отримав срібні медалі.
Кращим бомбардиром турніру став Дмитро Сахнюк, звання кращого гравця отримав Адам Касьянов, а кращим воротарем визнали Романа Приймака.
Тренер команди-переможця Тарас Бондарчук відзначив, що турнір «За сильну Україну» став ніби терапією для дітей, адже змагання дозволили психологічно розвантажитись та забути про ті страшні події, які в нас відбуваються.
«Попри все, життя потроху відновлюється. Дуже порадував дух турніру, атмосфера була дуже приємною. Зараз є трішки проблем, аби зібрати дітей на тренування, оскільки багато з них поїхали в більш безпечні місця та країни. Але потрошки тренування відновлюються, ми дотримуємося усіх правил, тому під час повітряних тривог ходимо у бомбосховище», – розповів тренер.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Спортсмен Показати IP 21 Квітня 2022 10:17
Це добре, що такі турніри провдить фонд. Але в організаторах була і Федерація футболу міста Луцька, а про це в статті ні слова. Не етично, шановні журналісти, з Вашої строни.
Автор до Спортсмен Показати IP 21 Квітня 2022 13:59
Оскільки висвітлити турнір нас запросив фонд, то ми його і вказали в матеріалі як організатора. А те, що Федерація футболу Луцька не вміє працювати зі ЗМІ, - це не наша проблема.
я до Автор Показати IP 21 Квітня 2022 16:16
Висвітлення автором має бути обєктивним, реальним і фактичним, незалежно від того хто ЗАПРОСИВ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus