USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку п'яний водій Audi в'їхав у патрульний Prius

10 Вересня 2018 11:07
У ніч на 10 вересня в Луцьку патрульні виявили 3 чоловіків, які керували в стані сп’яніння, повідомили у патрульній поліції Волинської області.

Близько 2 години ночі водій Audi на іноземній реєстрації не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся зі службовим автомобілем Toyota Prius, через що останній отримав механічні пошкодження.

26-річний винуватець також виявився нетверезим, тож на нього оформили 2 протоколи, а транспортний засіб евакуювали.

Audi на іноземній реєстрації помітили й зупинили на проспекті Соборності.

21-річний водій виявився військовим і мав ознаки алкогольного сп’яніння. Це згодом підтвердила перевірка – 2, 01 проміле.

На нього оформили постанову і протокол.

Ford Mondeo з нетверезим за кермом на вулиці Романюка помітив екіпаж роти тактико-оперативного реагування. На водія також склали протокол за ст. 130 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
упс Показати IP 10 Вересня 2018 12:48
Це джек пот!
Ввв Показати IP 10 Вересня 2018 14:33
Що не кажіть при ментах такого менше було.... (Про хабарі мова не йде).
Вадим Показати IP 10 Вересня 2018 23:15
Цікаво, схожої статури хлопчина і на такій самій ауді на бляхах, був затриманий в дворі на перемоги 13 в туж ніч але десь в 11-12вечора. Зі слів патрульних вони за ним гналися з Соборності. Водій звернув в двір і хотів тікати але його затримали. Машина була ціла, в хлопця вилучили службові документи. Він відмовився проходити алко тест і його повезли в кайданках в нарко. Машина залишилася в дворі. Правда перед цим приїхали якісь друзі горе водія. Чим закінчилось не вкурсі. Але дуже цікаві факти та сама машина, той самий водій, але машина була ціла.... або поліція вирішила зробити підставу під страховку або повернула авто пяному водієві..... і той за годину другу їх догнав... і передумав.... покаївся щоб вже точно не зморозитися.... ДУЖЕ ЦІКАВО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus