USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вночі затримали водія з пістолетом і наркотиками

9 Лютого 2017 11:19
Затримали водія, який перевозив речовини, схожі на наркотичні, та предмет, схожий на зброю.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Сьогодні вночі екіпаж помітив автомобіль ВАЗ на вулиці Привокзальній, в якого не спрацював лівий покажчик повороту.

Водія зупинили, під час спілкування помітили, як той викинув щось під сидіння. Тож в інспекторів виникла підозра, що це якась заборонена речовина.

Під час перевірки чоловік викинув з автомобіля пакетик з невідомою речовиною білого кольору.

При подальшому огляді виявили більше 10 пакетиків з речовинами різного кольору схожими на наркотичні, а також металевий предмет схожий на зброю. Пояснити їх походження громадянин не зміг.

Водій був тверезим.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
A.C.A.B. Показати IP 9 Лютого 2017 12:43
Все місто знає що нарко бізнес В Луцьку організовують і кришують мусара... І до Майдану ніхто навіть особливо не приховував цю діяльність - можна було легко купити відповідий товар у розважальних закладах у якогось мєнта прямо з рук в рукі!!! Але це ж не новина - так живе весь світ!!! Що хоче з собою зробити доросла людина - це особистий вибір кожного. Але колди стає відомо що діти в школах скідуються щоб взяти грам і не трави а ХІМІЇ ЯКА ТОЧНО ЇХ ВБИВАЄ ПОСТУПОВО - ЦЕ СТРАШНО!!! І враховуючі абсолютну проінформосанність СБУ робимо висновок що і вони в долі!!!
Сергій Показати IP 9 Лютого 2017 13:55
Блін, де він глок взяв???
Zaja Показати IP 16 Лютого 2017 13:35
Пропоную всі ментів перевірити в народиспансері на наявність наркотичних речовин у крові, та усіх чиновників, впевнена, що 70%- вживають різноманітні наркотики!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus