USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку врятували жінку, яка знепритомніла у водоймі і почала тонути

9 Червня 2022 13:14
Вчора, 8 червня, на місці відпочинку «Теремнівська водойма» плавцями-рятувальниками Віктором Лащуком, Денисом Тімощуком та Максимом Базюком була врятована мешканка Луцької міської територіальної громади, яка разом із сином прийшла на відпочинок.

Під час купання у водоймі жінці стало зле, вона втратила свідомість і почала тонути, інформують у Луцькраді.

Почувши крик про допомогу від сина потерпілої, яка була за 20 метрів від берега, плавці-рятувальники кинулись у воду та витягли непритомну жінку. Дихання було відсутнє, пульс не прослуховувався. Викликали бригаду швидкої медичної допомоги і розпочали надання домедичної допомоги потерпілій, проводились спроби відновлення дихання за допомогою приладу штучної вентиляції легень АМБУ.

Завдяки вмілим професійним діям рятувальників вдалось відновити серцебиття і потерпіла почала дихати самостійно. Після приїзду карети швидкої допомоги, потерпілу передали медикам для надання подальшої кваліфікованої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрен собачий Показати IP 9 Червня 2022 14:14
Молодці рятувальники...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus