USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вшанували вбитого польського мера

19 Січня 2019 22:35
Сьогодні у Генеральному консульстві Республіки Польща усі охочі мали змогу вшанувати пам’ять мера Гданська Павла Адамовича.

Тут була викладена книга жалоби, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

Серед перших, хто приїхав до дипломатичної установи – заступник Дубенського міського голови Рівненської області Віктор Скринчук та посадовиця Дубенської міськради Ерна Шевчук.

«Ця трагедія дуже нас вразила. Тим більше, що ми знаємо, що мер міста Гданська він був другом українців, допомагав українцям в Польщі», – висловився Віктор Скринчук.

«Це дійсно велика трагедія. Трагедія в тому, що жорсткоко загинула людина. Смерть цієї людини, можливо, покладе край людиським непорозумінням і людському звірству. Тому ми приїхали і хочемо скласти слова жалоби», – висловилась Ерна Шевчук.


Як повідомлялося раніше, 19 січня у Гданську поховали градоначальника Павла Адамовича, який загинув унаслідок замаху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus