USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Гаразджі схилили голови перед загиблими атовцями

14 Жовтня 2017 14:56
Загиблих під час виконання завдань антитерористичної операції на сході України лучан вшанували на Алеї почесних поховань на міському кладовищі у Гаразджі.

Вшанування загиблих Героїв відбулося 14 жовтня в День захисника України.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВІДДАЛИ ЖИТТЯ ЗА УКРАЇНУ»: У ЛУЦЬКУ ВІДКРИЛИ ПАМ’ЯТНИКИ ЗАГИБЛИМ АТОВЦЯМ

Так, аби вшанувати загиблих воїнів, прийшли рідні, друзі, побратими представники міської і обласної влади та просто небайдужі лучани.

Виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що подвиг наших Героїв не був даремним.


«Шановні захисники України, рідні та близькі загиблих героїв, сьогодні ми знову зібралися на Алеї Героїв для того, щоб в свято Покрови Пресвятої Богородиці, в День захисника України, в День Укараїнського козацтва згадати і вшанувати тих, хто загинув за Україну, тих, хто віддав те, що є найдорожчим в кожної людини, - своє життя заради своєї країни, заради нашого з вами майбутнього. Наші воїни на війні з Росією проявили і надалі будуть проявляти мужність, героїзм, хоробрість, звитягу, бо українці завжди були воїнами. Сьогодні війна продовжується – лунають постріли, на фронті панує загроза, але ми знаємо, що подвиг наших Героїв не бува даремним, ми знаємо, що ворог буде переможений. За нами правда, а значить – за нами перемога. Ми переможемо, як би не мріяв Кремль змінити карту світу», - зазначив Григорій Пустовіт та закликав усіх присутніх вшанувати загиблих Героїв хвилиною мовчання.


Після хвилини мовчання священики разом з присутніми помолилися за воїнів, які віддали своє життя за Україну.

Дійство завершилося покладанням квітів та маршем військових, які таким чином віддали честь своїм загиблим побратимам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus