USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку встановили нові тарифи на гарячу воду в неопалювальний сезон

17 Квітня 2019 13:44
Державному комунальному підприємству «Луцьктепло» встановили новий тариф на теплову енергію, яку використовують для підігріву гарячої води, у міжопалювальний період.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 17 квітня, повідомив виконувач повноважень директора департаменту економіки Луцької міської ради Костянтин Патрикеєв.

Так, члени виконкому ухвалили рішення встановити на період з 3 травня 2019-го до 15 жовтня 2019-го року таку вартість послуг з централізованого гарячого водопостачання, що виробляються з використанням альтернативних джерел енергії котельнею, яка знаходиться на вулиці Боженка, 32 та надаються державним комунальним підприємством «Луцьктепло»:

– для потреб населення – в розмірі 95,41 гривень за 1 м3 (з ПДВ) з рушнико-сушильниками та 87,43 грн за 1 м3 (з ПДВ) без рушникосушильників;

– для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету в розмірі 87,95 грн за 1 м3 (з ПДВ):
Також виконком ухвалив рішення встановити ДКП «Луцьктепло» новий тариф на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії котельнею, що знаходиться на вулиці Боженка, 32:

Так, для потреб населення встановили тарифний план у розмірі 1371,59 гривень за 1 Гкал (без ПДВ).

Натомість, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету – в розмірі 1369,34 гривень за 1 Гкал (без ПДВ).


Як пояснив Костянтин Патрикеєв, розрахунок тарифів на теплову енергію (вироблену з альтернативних видів енергії) для потреб категорії «населення» та «бюджетних установ» виконали з дотриманням вимог статті 20 Закону України «Про теплопостачання».

А саме: тарифи на теплову енергію, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення встановлюються на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.

Тарифи на виробництво теплової енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення визначаються для підприємства, що здійснює виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії, як різниця між тарифом на теплову енергію, і тарифами на транспортування та постачання теплової енергії, що визначаються на рівні діючих для ДКП «Луцьктепло» тарифів на транспортування та постачання теплової енергії, виробленої з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.

Враховуючи тариф на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії, котельнею на вул. Боженка, 32 для населення та бюджетних установ та організацій розраховано тариф на централізоване постачання гарячої води у міжопалювальний період, для приготування якої використовується теплова енергія, вироблена на установках з використанням альтернативних джерел енергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus